53. Karadeniz Oda Başkanları Toplantısı Rize’de Düzenlendi

53. Karadeniz Oda Başkanları Toplantısı Rize’de Düzenlendi
53. Karadeniz Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odaları Platform Toplantısı, Rize Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nın ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Rize’nin Çamlıhemşin ilçesindeki dünyaca ünlü turizm merkezi Ayder Yaylasında gerçekleştirilen ve 3 gün süren toplantıya, Karadeniz Bölgesi ve Karadeniz’e kıyısı olan 25 ilden katılım sağlandı.

Rize Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Oda (RSMMMO) Başkanı Ali Fuat Çakmakçı, yaptığı açıklamada, RSMMMO’nun ev sahipliğinde gerçekleştirilen platformda Karadeniz Bölgesi ve Karadeniz’e kıyısı olan 25 ilin yer aldığını ifade ederek, Zonguldak, Kırklareli, İstanbul, Edirne, Tekirdağ, Düzce, Tokat, Çorlu, Çorum, Sakarya, Trabzon, Samsun, Gümüşhane, Yalova, Ordu, Giresun, Kocaeli, Amasya, Artvin, Karabük, Bartın, Kastamonu, Bolu, ve Sinop odalarından katılım sağlandığını kaydetti.

Çakmakçı, platform kapsamında Rize Ticaret Borsası Salonunda “2021 Yılı Gelirlerinin Beyanında Özellik Arz Eden Durumlar” konusunda İstanbul Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu Üyesi Halim Bursalı tarafından seminer verildiğini belirtti.

Konuk oda olarak Van ve Kars Oda Başkan ve Yönetim Kurulu üyelerinin de katıldığı toplantının Ayder Yaylası’nda özellikle düzenlediklerini ifade eden Başkan Çakmakçı, bu sayede hem katılımcılara güzel anılar kazandırmak, hem de ilimizin tanıtımına katkı sağlamayı hedeflediklerini ifade etti.

Çakmakçı, kentte etkili olan kar yağışı ve olumsuz hava şartları nedeniyle bazı odaların toplantıya katılamamasına rağmen 80 kişinin katıldığı toplantıyı başarı ile tamamladıklarını kaydederek, toplantının “Mesleki Konular ve Odaların Gelirleri” gündemiyle gerçekleştirildiğini söyledi.

53-karadeniz-serbest-muhasebeci-mali-musavirler-odalari-platform-toplantisi-rize-serbest-muhasebeci-mali-musavirler-odasinin-ev-sahipliginde-gerceklestirildi-2.jpg53-karadeniz-serbest-muhasebeci-mali-musavirler-odalari-platform-toplantisi-rize-serbest-muhasebeci-mali-musavirler-odasinin-ev-sahipliginde-gerceklestirildi-4.jpg53-karadeniz-serbest-muhasebeci-mali-musavirler-odalari-platform-toplantisi-rize-serbest-muhasebeci-mali-musavirler-odasinin-ev-sahipliginde-gerceklestirildi-5.jpg53-karadeniz-serbest-muhasebeci-mali-musavirler-odalari-platform-toplantisi-rize-serbest-muhasebeci-mali-musavirler-odasinin-ev-sahipliginde-gerceklestirildi-3.jpg