53. Kolordu Taraftar Grubundan Belediye Başkanı Metin'e Öğretmenler Günü Kutlaması

53. Kolordu Taraftar Grubundan Belediye Başkanı Metin'e Öğretmenler Günü Kutlaması
Çaykur Rizespor taraftar gruplarından 53. Kolordu taraftar grubu, 24 Kasım Öğretmen Günü dolayısıyla Rize Belediye Başkanı ve aynı zamanda emekli öğretmen Rahmi Metin'i makamında ziyaret ederek öğretmenler gününü kutladı.

Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin'in makamında ağırladığı grup yönetimi ve üyeleri, Başkan Metin’e isminin yazılı olduğu 53 numaralı Çaykur Rizespor forması ve atkısı hediye etti.

“Rizemiz ve Rizeli gençler için herkesin sorumluluğu olduğunu” belirten grup yönetimi Belediye Başkanı Rahmi Metin'e çalışmalarında başarılar dileyerek, desteklerini bildirdi.

Bir çok sosyal sorumluluk projelerinde bulunan taraftar grubu; duyarlı, değerlerine sahip çıkan, saygı ve sevgi çerçevesinde bir taraftar grubundan ziyade sivil toplum örgütü gibi Rize'ye yakışır şekilde çalışmaya devam edeceklerini kaydetti.

Başkan Metin, nazik ziyaretlerinden dolayı taraftar grubu üyelerine teşekkür etti.

caykur-rizespor-taraftar-gruplarindan-53.-kolordu-taraftar-grubu,-24-kasim-ogretmen-gunu-dolayisiyla-rize-belediye-baskani-ve-ayni-zamanda-emekli-ogretmen-rahmi-metini-makaminda-ziyaret-ederek-ogretmenler-gu.jpg