5,5 aylık hamile olan ünlü oyuncu sevgililer gününde evlendi

5,5 aylık hamile olan ünlü oyuncu sevgililer gününde evlendi
Ünlü şarkıcı ve oyuncu Yeliz Yeşilmen, işadamı Ali Uğur Akbaş ile Sevgililer Günü'nde evlendi. Yeşilmen, sahneleri bırakacağını açıkladı.

14 Şubat Sevgililer Günü'nde dünya evine girmeyi tercih eden Yeşilmen ve Akbaş'ın düğün töreni, Adana HiltonSA Oteli'nde gerçekleşti. Düğün törenine mehter takımı gösterisi eşliğinde gelen çiftin nikahını Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak kıydı.

Çiftin nikah şahitliklerini ise MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı ve Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü yaptı. Nikahı kıyan Aytaç Durak, çifte mutluluklar diledi ve evlilik cüzdanını Yeliz Yeşilmen'e verdi.

Düğün öncesi basın mensuplarıyla bir araya gelen Yeşilmen, Sevgililer Günü'nde evlenmenin mutluluk verici olduğunu söyleyerek, "Sevgi gününde, özel bir günde imza atmanın daha çok uğur getireceğine inanıyorum" dedi.

yeliz-yesilmen-dugun.jpg

5.5 aylık hamile olduğunu belirten Yeşilmen, törende bir doktorun da hazır bulunduğunu belirtti. Yeşilmen, bebeğinin cinsiyetinin kız olduğunu ve ismine henüz karar vermediklerini dile getirdi. Dizi teklifleri aldığını kaydeden Yeşilmen, çocuk dizilerini tercih edeceğini, düğün sonrası sahneleri bırakacağını açıkladı. Sanat dünyasından uzak bir düğün yapmayı tercih ettiğini ifade eden Yeşilmen, balayı için Kıbrıs'a gideceklerini sözlerine ekledi.

Modacı Berna Akyüz tarafından hazırlanan Yeşilmen'in gelinliğinin yaklaşık 35 kilogram ağırlığında olduğu ve 35 metre Fransız dantelinin kullanıldığı gelinliğin savaroski taşlarla zenginleştirildiği öğrenildi.