6 Aydır Onarılmayı Bekliyor

6 Aydır Onarılmayı Bekliyor
Rize-İkizdere karayolunda Temmuz ayında meydana gelen selde hasar gören yol kısımları halen onarılmadı. Tek şeritle hizmete açılan yol 6 aydır onarılmayı bekliyor.

İkizdere-Güneyce Beldesi içinde karayolunun tek şerite düşmesine sebep olan yol hasarı 6 aydır Karayolları tarafından onarılmayı bekliyor. 29 Temmuz 2009 tarihinde aşırı yağmurlar sonucu taşan İkizdere ırmağının karayoluna verdiği zararın bugüne kadar yapılmayışı vatandaşı çileden çıkardı.

İkizdere Muhtarlar Derneği Başkanı Emrullah EKŞİ ‘burada ihmal var. Görevi yapmamak var. Karayollarının duyarsızlığına tepki gösteriyorum. Yetkililerimiz nerede. 2009 yılının Temmuz ayında sel meydana gelmiş. Karayolunun yarısı gitmiş, halen bir çalışma yok. Vatandaş olarak ne yapalım. Devletin gücünü burada görmek istiyoruz. Karayolları Bölge Müdürlüğünün Rize’deki yollara hangi gözle baktığını iyi biliyoruz. Yazıktır, günahtır. Buradan illa bir araç dereye uçacakta ondan sonramı yolun dereye giden kısmı yapılacak. Yolun tek şeritten sağlandığını herkes görüyor bir tek Karayolları Bölge Müdürlüğü yetkilileri görmüyor.6 aydır yapılmayan yol ne zaman yapılacak bekliyoruz. Bizlere 6 aydır ceza verildi. Bu cezanın sona ermesini istiyoruz.’dedi.

Haber: İsmet Köseoğlu