6 Aylık Evli Gencin Feci Ölümü !

6 Aylık Evli Gencin Feci Ölümü !
Rize’de parkomat görevlisi olarak çalışan 6 aylık evli Önder Sarı adlı genç hayatını kaybetti.

Rize Belediyesi tarafından şehir merkezinde uygulamaya konulan Parkomat sisteminde görevli Önder Sarı (27), dün akşam mesai bitimi sonunda traş olmak için gittiği kuaförde birden fenalaşarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Pazar günü 16.30’da mesaisi sona erdikten sonra şehir merkezindeki bir kuaföre traş olmak için giden 27 yaşındaki Önder Sarı, ‘bana bir şeyler oluyor‘ dedikten sonra birden fenalaştı. Rize Devlet Hastanesi’ne kaldırılan genç, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Sarı’nın beyin kanaması veya kalp krizine bağlı olarak hayatını kaybettiği tahmin ediliyor.

onder-sari-hayatini-kaybetti.20131223170829.jpg

Kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Trabzon Adli Tıp Kurumuna kaldırılan gencin otopsisi yapıldıktan sonra cenazesi ailesine teslim edildi.

6 aylık evli olduğu öğrenilen Sarı’nın eşinin de hamile olduğu öğrenildi.

Sarı’nın cenazesi ailesi tarafından Trabzon Adli Tıp Kurumu’ndan teslim alınarak Rize Sahil Camii morguna kaldırıldı. Cenaze, yarın (Salı günü)  Öğle Namazına müteakiben Çorapçılar Mahallesi Camiinde kılınıp aynı yerdeki aile kabristanlığına defnedilecek.