6 Bakanlıkta atama ve görevden alma

6 Bakanlıkta atama ve görevden alma
Aile ve Sosyal Politikalar, Çalışma ve Sosyal Güvenlik, Gümrük ve Ticaret, İçişleri, Kültür ve Turizm ile Sağlık Bakanlığına Ait Atama Kararları Resmi Gazete’de yayımlandı.

Aile ve Sosyal Politikalar, Çalışma ve Sosyal Güvenlik, Gümrük ve Ticaret, İçişleri, Kültür ve Turizm ile Sağlık Bakanlığına ait görevden alma ve atamalar Resmi Gazete’de yayımlandı.

Buna göre;

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığında 3600 ek göstergeli 1. Hukuk Müşavirliğine Ahmet Murat Altuğ, Şehit Yakınları ve Gaziler Dairesi Başkanlığına Gamze Ayrım, Bakanlık Müşavirliğine Gülsen Kara’nın ataması yapıldı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı Hizmet Sunumu Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcılığına Mehmet Hayri Bayrakçıoğlu atandı.

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Bakanlık Müşavirliğine Yakup Halit Bulut atandı.

İçişleri Bakanlığı Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşar Yardımcılığına Abdülkadir Akıl atandı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Kocaeli İl Kültür ve Turizm Müdürü Adnan Zanburkan ve Burdur İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Tanır başka bir göreve atanmak üzere bu görevlerinden alındı.

Kültür ve Turizm Bakanlığında Bakanlık Müşaviri Ali Elgin başka bir göreve atanmak üzere görevden alınırken, Bakanlık Müşavirliğine Alparslan Akımcı, Güzel Sanatlar Genel Müdür Yardımcılığına ise Ömer Faruk Belviranlı’nın ataması yapıldı.

Sağlık Bakanlığı Türkiye Hudut ve Sahiller Sağlık Genel Müdür Yardımcısı Dr. Doğan Demirel, Bakanlık Müşaviri Ahmet Hamdi Bozgan başka bir göreve atanmak üzere bu görevlerinden alınırken, açık bulunan Türkiye Hudut ve Sahiller Sağlık Genel Müdürlüğüne Uzm. Dr. Hüsem Hatipoğlu,  Türkiye Hudut ve Sahiller Sağlık Genel Müdür Yardımcılığına ise Dr. Osman Kan atandı.