7 Güzelden En Güzeli O

7 Güzelden En Güzeli O
5 Temmuz’da startı Rize’den verilen 3. Uluslararası Tulum ve Müzik Festivali’nin Artvin’de düzenlenen güzellik yarışmasında Uluslararası Tulum ve Müzik Festivali’nin kraliçesi belirlendi. Türkiye'nin üçüncü sırayı elde ettiği yarışmayı kazanan ise:

Bu yıl 3.sü düzenlenen Uluslararası Tulum ve Müzik Festivalin’de güzeller sahnede birbirleriyle yarıştı. Arhavi Gösteri Merkezi’nde gerçekleştirilen yarışmada Makedonya ve Türkiye üçüncü, Gürcistan ikinci ve bu yıl festivale ilk kez katılan Osetya birinci seçildi.

Arhavi ilçe merkezinde başlayan kortej sonrası festivale katılan ülkelerin müzik ve performans gösterileriyle devam etti. 7 ülkenin müzik, kareografi ve performans dallarında gösterdikleri hünerler sonrası güzellik yarışması yapıldı. Bulgaristan, Romanya, Makedonya, Osetya, Gürcistan, Sırbistan ve Türkiye’nin güzelleri sahnede jüri önünde boy gösterdi.

Festivale katılan her ülkeden bir kişinin oluştuğu jüride birinci, ikinci ve üçüncü seçilen yarışmacılara güzellik tacını Arhavi Belediye Başkanı Çoşkun Hekimoğlu takdim ederken, Uluslararası Tulum ve Müzik Festivali komitesi adına Hakan Güven tarafından Çoşkun Hekimoğlu’na plaket verildi.

guzeller-juri-onunde-ter-doktu!-1.jpg

guzeller-juri-onunde-ter-doktu!-2.jpg

uluslararasi-tulum-ve-muzik-festivali-1.jpg

uluslararasi-tulum-ve-muzik-festivali.jpg