7. Uluslararası Mehmet Akif Pirim Güreş Turnuvası Başlıyor

7. Uluslararası Mehmet Akif Pirim Güreş Turnuvası Başlıyor
Rizeli Olimpiyat şampiyonu Mehmet Akif Prim adına 7.'si düzenlenecek olan Uluslararası Mehmet Akif Pirim Yıldızlar Greko-Romen Yıldızlar Güreş Turnuvası, 12-13 Ağustos 2017 tarihlerinde Rize'de gerçekleştirilecek.

Yurtiçi ve yurt dışından yaklaşık 100 sporcunun katılacağı turnuvanın açılış töreni 12 Ağustos 2017 Cumartesi günü saat 14.30'de Yeni Şehir Spor Salonunda yapılacak. Türkiye Güreş Federasyonu, Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Rize Güreş İl Temsilciliği koordinesinde gerçekleştirilecek turnuva hakkında açıklamalarda bulunan Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik, "Bu yıl 7.'si düzenlenecek olan Uluslararası Mehmet Akif Pirim Yıldızlar Greko-Romen Güreş Turnuvası 2 gün boyunca Yenişehir Spor Salonu’nda devam edecektir. Güreş Federasyonumuz tarafından bu yıl turnuvaya 4 ülke davet edildi. Türkiye dahil 5 ülkenin sporcuları turnuvada ter dökecekler. Rizeli olimpiyat şampiyonumuz adına 7.'si düzenlenecek turnuvada zevkli ve heyecanlı müsabakalar olacağı kanısındayım. Rizeli tüm güreş severleri Yeni Şehir Spor Salonu’na davet ediyoruz" dedi.

Adına düzenlenecek Güreş Turnuvası için Rize’ye gelecek olan Olimpiyat Şampiyonu Mehmet Akif Prim’in yanı sıra güreş camiasının birçok duayeni de konuk olarak şampiyonaya katılacak.