70 yaşındaki adamla yaşayan kadın 5. kattan atladı

70 yaşındaki adamla yaşayan kadın 5. kattan atladı
40 gün önce doğum yapan, birlikte yaşadığı 70 yaşındaki M.A. ile yaşadığı tartışmanın ardından cama çıkan 30 yaşındaki kadın 5. kattan kendini atarak intihar etmek istedi.

Bahçelievler Yenibosna'da 30 yaşındaki genç bir kadın, 5. kattan atlayarak intihar girişiminde bulundu. Genç kadın, itfaiyenin açtığı hava yastığı sayesinde ölümden dönerken, birlikte yaşadığı 70'lik dede ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

Alınan bilgiye göre; Bahçelievler Yenibosna Zafer Mahallesi Ahmet Yesevi Caddesi'ndeki 5. katlı binada oturan ve isminin Nur olduğu öğrenilen genç kadın, birlikte yaşadığı 70 yaşındaki M.A. ile yaşadığı tartışmanın ardından cama çıktı. 40 gün önce doğum yaptığı öğrenilen genç kadın, aşağı atlayacağını söyleyince, panik yaşayan M.A. ikna çabalarına başladı. Bu sırada vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ekipleri geldi. İtfaiye ekipleri bir yandan apartmanın önüne hava yastığı açarken, bir grup itfaiye eri de daireye girmeye çalıştı.

M.A. da bu sırada, genç kadını camdan indirmeye çalıştı. İsminin Nur olduğu öğrenilen kadın, M.A.'nın tüm girişimlerine rağmen kendini aşağı attı. Bu sırada itfaiye ekipleri, kapıyı kırarak içeriye girdi. Hava yastığının üzerine düşen genç kadın, olaydan yaralı kurtuldu.

apartman.jpg

Yaralı bayana ilk müdahale itfaiye ekipleri tarafından yapıldı. Bu sırada olay yerine ambulans gelmesi beklendi. Yaralı bayan, yaklaşık yarım saat sonra olay yerine gelen ambulansla Bakırköy Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

M.A. ise, ifadesi alınmak üzere 40 günlük olduğu öğrenilen bebek ile birlikte polis merkezine götürüldü.

Öte yandan, genç kadının Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde bir süre tedavi gördüğü öğrenildi.