8 İlde Eğitime Kar Engeli

8 İlde Eğitime Kar Engeli
Yurtta etkili olan kar yağışı sebebiyle birçok ilde bugün eğitime ara verildi.

Yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle, ülkenin birçok ilinde bugün (çarşamba günü) eğitime ara verilecek. İşte eğitime ara verilen iller:

ANKARA

Ankara Valiliği, hava koşulları nedeniyle kentteki okulların bugün bir gün süreyle tatil edilmesine karar verdi. Yoğun kar yağışı nedeniyle Ankara'daki kamu kurum ve kuruluşlarında görevli hamile ve emzikli bayanlar ile kalp yetmezliği, böbrek yetmezliği, kontrol edilemeyen tansiyon yüksekliği hastaları, kronik hastalıkları olanlar ve özürlü personel de idari izinli sayılacak.

KÜTAHYA

Yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle, Kütahya'nın Pazarlar ve Şaphane ilçelerinde tüm ilk ve orta dereceli okullarda, Simav ilçesinde ise taşımalı sistem kapsamındaki okullarda bugün eğitime ara verilecek.

ZONGULDAK

Zonguldak'ın Ereğli ilçesi ile Çankırı'nın Orta ilçesinde etkili olan kar yağışı nedeniyle ilçe merkezi, bağlı belde ve köylerde eğitime bugün ara verildiği bildirildi.

MANİSA

Manisa'nın Sarıgöl İlçesi'nde yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime bir gün ara verildi.

ÇANKIRI

Çankırı'nın il merkezi ve bazı ilçelerinde kar yağışı nedeniyle eğitime bugün ara verildiği bildirildi.

BURSA

Bursa'da, İnegöl'den sonra Harmancık ilçesinde de ilk ve orta dereceli okullarda bıgün  eğitime ara verilmesi kararlaştırıldı.

BARTIN

Yoğun kar yağışı nedeniyle Bartın ve il genelinde eğitime bir gün ara verildi.

DÜZCE

Yoğun kar yağışı nedeniyle Düzce'de il genelinde eğitime bir gün ara verildi.