81 İlde Eş Zamanlı “Son Sürat 2” Uygulaması

81 İlde Eş Zamanlı “Son Sürat 2” Uygulaması
Çalıntı motosikletler ile aranan kişilerin yakalanması amacıyla Emniyet Genel Müdürlüğü ile jandarma tarafından 81 ilde eş zamanlı "Son Sürat 2" uygulaması...

Çalıntı motosikletler ile aranan kişilerin yakalanması amacıyla Emniyet Genel Müdürlüğü ile jandarma tarafından 81 ilde eş zamanlı "Son Sürat 2" uygulaması gerçekleştirildi.

Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Dairesi Başkanlığı ve Trafik Uygulama ve Denetleme Daire Başkanlığının koordinesinde 81 İl Emniyet Müdürlükleri ve Jandarma Komutanlıkları tarafından motosikletlere yönelik "Son Sürat 2" uygulaması gerçekleştirildi. 10.00 ile 16.00 saatleri arasında gerçekleşen uygulama ile çalıntı ve aranan motosikletler, aranan şahısların yakalanması, motosikletlerin ve sürücülerin trafiğe uygunluklarının denetlenmesi amaçlandı.

Polis ve jandarma sorumluluk bölgelerinde oluşturulan 4 bin 306 noktada, 6 bin 464 ekip ve 25 bin 085 personelin katılımıyla sürücüler ile motosikletlerinin plaka, sigorta, ruhsat, şasi numaraları ve gizli bölmeleri kontrol edildi. Çalıntı ve herhangi bir eksiği bulunan motosikletler ise trafikten men edilip, kaskını takmayan ve eksik evrakları bulunan birçok sürücüye de para cezası kesildi.

(Abdullah Sarica/İHA)

Kaynak:IHA