90 Yaşındaki Emekli Cerrah Hayatını Kaybetti

90 Yaşındaki Emekli Cerrah Hayatını Kaybetti
Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, kuruttuğu yaprakları sanata dönüştüren 90 yaşındaki emekli cerrah Erdoğan Sönmez, hayatını kaybetti. Sönmez'in cenazesi Kocacamide kılınan namazın ardından Börülceköy mezarlığında toprağa verildi.

Edremit İlçesinde Sigorta Hastanesi Baştabipliği görevinde de bulunan Erdoğan Sönmez, emeklilikten sonra yerleştiği Burhaniye de kendini sanata verirken, çeşitli gazete ve televizyonlarda da haber oldu. Sönmez'in kuruttuğu yapraklar üzerine altın varak ile yaptığı resimler yoğun ilgi gördü. Öğretmenler Mahallesinde yaşayan Sönmez, bir süredir tedavi gördüğü Burhaniye Devlet Hastanesinde hayatını kaybederken, Kocacamide kılınan namazın ardından Börülceköy Mezarlığında toprağa verildi. Sönmez'in cenaze törenine, meslektaşları ve çok sayıda seveni katıldı.

90 Yaşındaki Emekli Cerrah Hayatını Kaybetti

Kaynak:IHA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.