90+3’te Gelen Gol TFF 1. Ligde Lideri Değiştirdi

90+3’te Gelen Gol TFF 1. Ligde Lideri Değiştirdi
TFF 1. Ligin 5. Haftasında evinde Ankaragücü’ne farklı mağlup olan Çaykur Rizespor, en yakın takipçisi Akın Çorap Giresunspor’un Denizlispor deplasmanında kazanması nedeniyle liderliği Giresunspor'a devretti.

TFF 1. Ligde ilk 4 haftayı kayıpsız kapatan ve liderliği kaptırmayan Çaykur Rizespor, ligde galibiyeti bulunmayan Ankaragücü’ne bugün evinde 4-1 gibi farklı bir skorla mağlup oldu. Liderin haftayı puansız kapadığı 5. haftada 2. sırada yer alan Akın Çorap Giresunspor, Denizli deplasmanında 90+3’te kaydettiği golle Denizlispor’u 1-0 mağlup etti ve yeni lider oldu. Çaykur Rizespor ise maç fazlasıyla 2. sırada yer aldı. TFF 1. Ligde 5. Hafta karşılaşmaları Pazartesi akşamı oynanacak olan Eskişehirspor – Ümraniyespor karşılaşması ile tamamlanacak. Ümraniyespor'un Eskişehir'de alacağı skor Çaykur Rizespor'un sıralamadaki yerini belirleyecek.

Ligde ilk kez mağlup olan ve puan kaybı yaşayıp liderlikten olan Çaykur Rizespor 6 ve 7. Haftada üst üste 2 deplasmana gidecek. Yeşil Mavililer 6. Haftada ligde 6. sırada yer alan Balıkesirspor Baltok ile 7. Haftada ise lig 3.’sü Elazığspor ile deplasmanda karşılaşacak. Lider Akın Çorap Giresunspor ise bu dönemde 2 maçı da evinde oynayacak. Çotanaklar önce Elazığspor ile ardından ise Ümraniyespor ile Giresun’da karşı karşıya gelecek.

5. Haftada ligde alınan sonuçlar, puan durumu ile 6.7. ve 8. Haftanın programı şöyle:

TOPLU SONUÇLAR

İstanbulspor-Gazişehir Gaziantep: 1-0

Elazığspor-Balıkesirspor Baltok: 2-2

Boluspor-Adana Demirspor: 3-1

Samsunspor-Altınordu: 1-4

Adanaspor-Manisaspor: 1-0

Çaykur Rizespor-MKE Ankaragücü: 1-4

Gaziantepspor-Büyükşehir Belediye Erzurumspor: 0-0

Denizlispor-Akın Çorap Giresunspor: 0-1

18 Eylül Pazartesi 20.00 Eskişehirspor-Ümraniyespor = ?

PUAN DURUMU

tff-1.-ligde-5.-hafta-puan-durumu.jpg

6. 7. VE 8. HAFTA PROGRAMI

tff-1.-lig-6,-7-ve-8.-hafta-programlari-aciklandi-001.jpg