91 Komando Deprem Afet Bölgesine Uğurlandı

91 Komando Deprem Afet Bölgesine Uğurlandı
Afet bölgesindeki depremzedelere destek vermek için Erzincan'ın Refahiye ilçesi Jandarma Tabur Komutanlığı ekipleri sabahın ilk ışıklarında hava yolu...

Afet bölgesindeki depremzedelere destek vermek için Erzincan'ın Refahiye ilçesi Jandarma Tabur Komutanlığı ekipleri sabahın ilk ışıklarında hava yolu ile yola çıktı.

Hatay ilinde yürütülen arama kurtarma çalışmalarına katılmak üzere yola çıkan komandoları Vali Mehmet Makas, Vali Yardımcısı Mehmet Deniz Arabacı, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Hakan Dedebağı ve personeller tarafından dualar eşliğinde Erzincan Yıldırım Akbulut Havalimanından uğurlandılar.

Vali Mehmet Makas, komandolara verecekleri desteklerden dolayı şimdiden teşekkür ederek, yollarının açık olmasını diledi.

91 Komando Deprem Afet Bölgesine Uğurlandı

91 Komando Deprem Afet Bölgesine Uğurlandı

Kaynak:IHA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.