A Milli Takımın Aday Kadrosu Açıklandı

A Milli Takımın Aday Kadrosu Açıklandı
A Milli Futbol Takımı'nın 12 Ağustos'ta Deplasmanda Ukrayna ile Oynayacağı Özel Maçın Aday Kadrosu ve Programı Belli Oldu.

Milli Futbol Takımı'nın 12 Ağustos'ta deplasmanda Ukrayna ile oynayacağı özel maçın aday kadrosu ve programı belli oldu.

Milli Takım, 9 Ağustos Pazar günü saat 17.00'de Polat Renaissance Hotel'de toplanacak. 10 Ağustos Pazartesi günü saat 19.30'da Florya Metin Oktay Tesisleri'nde basına kapalı bir antrenman yapacak olan Ay - yıldızlı ekip 11 Ağustos Salı günü saat 11.00'de özel uçakla Kiev'e hareket edecek.

A Milli Takım kafilesi, Kiev'de Hyatt Regency Hotel'de konaklayacak. Aynı gün, Milli Takımlar Teknik Sorumlusu Fatih Terim saat 19.00'da Viktor Bannikov Stadı'nda bir basın toplantısı düzenleyecek. Bu toplantının ardından saat 19.30'da Milli Takım, bu statta 15 dakikası basına açık olacak antrenmanla Ukrayna maçı hazırlıklarını tamamlayacak.

Ukrayna ile 12 Ağustos Çarşamba günü Kiev'deki Valeri Lobanovskiy Stadı'nda oynanacak ve 21.00'de başlayacak mücadeleyi Slovenya Futbol Federasyonu'ndan Darko Ceferin yönetecek. Ceferin'in yardımcılıklarını vatandaşları Andrej Kokolj ve Milan Kogej yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Ukraynalı Igor Ischenko olacak.

A Milli Takım kafilesi, Ukrayna ile oynanacak maçın ardından 01.00'de özel bir uçakla Türkiye'ye dönecek.

Milli Takım aday kadrosunda şu futbolcular bulunuyor:

Kaleciler: Volkan Demirel (Fenerbahçe), Rüştü Reçber (Beşiktaş)

Savunma oyuncuları: Gökhan Gönül, Önder Turacı (Fenerbahçe), Sabri Sarıoğlu, Servet Çetin, Gökhan Zan, Hakan Balta (Galatasaray), Ceyhun Gülselam (Trabzonspor), İsmail Köybaşı (Beşiktaş)

Orta saha oyuncuları: Hamit Altıntop (Bayern Münih), Colin Kazım, Emre Belözoğlu (Fenerbahçe), Ayhan Akman, Arda Turan (Galatasaray), Nuri Şahin (Borussia Dortmund), Yusuf Şimşek (Beşiktaş), Tuncay Şanlı (Middlesbrough)

Hücum oyuncuları: Halil Altıntop (Schalke 04), Mevlüt Erdinç (Paris Saint Germain), Nihat Kahveci (Beşiktaş), Sercan Yıldırım (Bursaspor).