AA Rize Büro Sorumlusu Sandıkçı'dan Vali Çeber ve Belediye Başkanı Metin'e Ziyaret

AA Rize Büro Sorumlusu Sandıkçı'dan Vali Çeber ve Belediye Başkanı Metin'e Ziyaret
Anadolu Ajansı (AA) Rize Bürosu, Vali Kemal Çeber ile Belediye Başkanı Rahmi Metin’i ziyaret etti. Ziyaretlerde İl Sorumlusu Muhittin Sandıkçı, Vali Çeber ve Başkan Metin’e, AA'nın "Türkiye ve Dünyada 100 Yıl" kitabı ile 2020 yıllığını hediye etti.

Rize Valisi Kemal Çeber ve Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Anadolu Ajansı (AA) Rize İl Sorumlusu Muhittin Sandıkçı ve muhabiri Fikret Delal'i makamlarında kabul etti.

AA tarafından yayımlanan eserleri inceleyen Vali Çeber ve Belediye Başkanı Metin, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek emeği geçenlere teşekkür etti, AA ve çalışanlarına başarılar diledi.

Sandıkçı, ziyaretlerde Vali Çeber ve Başkan Metin’e AA'nın 100. yıl vizyonu ve çalışmaları hakkında bilgi verdikten sonra AA'nın "Türkiye ve Dünyada 100 Yıl" kitabı ile 2020 yıllığını takdim etti.

rize-valisi-kemal-ceber-ve-rize-belediye-baskani-rahmi-metin-anadolu-ajansi-aa-rize-il-sorumlusu-muhittin-sandikci-ve-muhabiri-fikret-delali-makamlarinda-kabul-etti-3.jpgrize-valisi-kemal-ceber-ve-rize-belediye-baskani-rahmi-metin-anadolu-ajansi-aa-rize-il-sorumlusu-muhittin-sandikci-ve-muhabiri-fikret-delali-makamlarinda-kabul-etti-4.jpgrize-valisi-kemal-ceber-ve-rize-belediye-baskani-rahmi-metin-anadolu-ajansi-aa-rize-il-sorumlusu-muhittin-sandikci-ve-muhabiri-fikret-delali-makamlarinda-kabul-etti-5.jpgrize-valisi-kemal-ceber-ve-rize-belediye-baskani-rahmi-metin-anadolu-ajansi-aa-rize-il-sorumlusu-muhittin-sandikci-ve-muhabiri-fikret-delali-makamlarinda-kabul-etti-1.jpgrize-valisi-kemal-ceber-ve-rize-belediye-baskani-rahmi-metin-anadolu-ajansi-aa-rize-il-sorumlusu-muhittin-sandikci-ve-muhabiri-fikret-delali-makamlarinda-kabul-etti-2.jpg