AA'da Rize'nin Uçak Dolmuşları Yarışıyor!

AA'da Rize'nin Uçak Dolmuşları Yarışıyor!
Anadolu Ajansı (AA)'nın nisan ayı fotoğraf ve video haber oylaması başladı. Oylamada fotoğraf dalında “Rizeli kadınların zorlu yolculuğu” da oylanıyor.

Rize’nin Muradiye beldesinin Yeşildere Mahallesi'nde yaşayan Kamile Küçükmustafa (74) ile Marife Yıldırım (67) evlerine giden yol olmamaması nedeniyle ulaşım için iki yamaç arasında kurdukları 120 metre uzunluğunda ve yerden 100 metre yükseklikteki ilkel teleferikle yaptıkları yolculuğu fotoğraflayan Anadolu Ajansı Rize Muhabiri Fikret Delal’in o ana ait fotoğrafı Anadolu Ajansı (AA)'nın nisan ayı fotoğraflarında oylanıyor.

AA Rize Muhabiri Fikret Delal’in “Rizeli kadınların zorlu yolculuğu” adıyla oylamada yer alan fotoğrafına oy vermek için alttaki fotoğrafa tıklamanız gerekiyor.

kadinlarin-teleferik-yolculugu-001.jpg

Anadolu Ajansı'nın web sitelerinden Türkçe ve İngilizce dillerinde nisan ayının fotoğraf ve videolarını seçmek için başlayan oylamada haber kategorisinde 8, yaşam kategorisinde 21 ve spor kategorisinde 10 fotoğraf arasından "Ayın Fotoğrafları", 5 video arasından "Ayın Videosu" seçilecek.

Oylamalar, "photovideorate.aa.com.tr" internet adresi üzerinden 4 Mayıs Perşembe 17:00'a kadar sürecek.