Aatıf Chahechouhe Fenerbahçe Maçında Sahada Olacak mı?

Aatıf Chahechouhe Fenerbahçe Maçında Sahada Olacak mı?
Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Okan Buruk, Aatıf Chahechouhe'nin sözleşmesinde Fenerbahçe'ye karşı oynamakla ilgili bir madde olmadığını, sakatlığının geçmesi halünde Aatif’in Fenerbahçe maçında oynyacağını söyledi.

Aatıf Chahechouhe'nin sözleşmesinde Fenerbahçe'ye karşı oynamakla ilgili bir madde olmadığını dile getiren Buruk, "Sakatlığı nedeniyle cuma gününe yetiştirmeye çalışıyoruz. Geçen hafta da birkaç gün idmana çıkamamıştı. Aatıf bizim için önemli. Psikolojik anlamda bizi güçlendiren bir oyuncu. İnşallah maça yetiştirmeye çalışacağız." ifadelerini kullandı.

Gazetecilerin, Fenerbahçe'ye karşı teknik direktör olarak mücadele ettiği son dört maçı kazandığını hatırlatması üzerine Buruk, şunları söyledi: "Fenerbahçe gibi bir takıma karşı maç kazanmak güzel. Büyük takımlara karşı maç kazanmak önemli ve daha çok konuşuluyor. Son bir sene içerisinde Fenerbahçe'ye karşı aldığımız galibiyetler Akhisarspor'u ligde yukarı taşımıştı. Kupayı kazanmamızı sağlamıştı. Bu sene ilk maçım Fenerbahçe'ye karşıydı ve ligdeki ilk galibiyetimiz olmasından dolayı önemliydi. Her maçın başka hikayesi var. Bütün takımlara aynı hazırlanıyoruz. Fenerbahçe değerli bir camia. Fenerbahçe deplasmanı zor olacak. Son bir senede 4 galibiyet aldık ama ondan önce de galibiyetim yoktu. Fenerbahçe'ye karşı kazanmak, hele kupayı kazanmak çok değerliydi."

Buruk, ligde kalma barajını kestiremediklerini aktararak, "Alttaki takımlar 24 puanda. Bu 37'ye varabilir. Daha yukarı da çıkabilir. Geçtiğimiz yıllara göre daha yüksek bir baraj var. Ligde kalma yarışının yüksek puanla olacağını düşünüyorum. Her takım küme düşme korkusunu yaşıyor. Çok ciddi ve aynı kararlılıkla devam etmeliyiz. Aşağıdan uzaklaşıp yukarıları yakalamalıyız." şeklinde konuştu.