Abdullah Avcı Takımına Güveniyor

Abdullah Avcı Takımına Güveniyor
Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, UEFA Avrupa Ligi C Grubu'nun en güçlü takımı olarak gördüğü Hoffenheim'ı yenerek gruptaki iddialarını...

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, UEFA Avrupa Ligi C Grubu'nun en güçlü takımı olarak gördüğü Hoffenheim'ı yenerek gruptaki iddialarını sürdürmek istediklerini söyledi.

UEFA Avrupa Ligi C Grubu'nda yarın Medipol Başakşehir, Alman ekibi Hoffenheim ile karşılaşacak. Mücadele öncesi maçın oynanacağı Rhein-Neckar Arena'da düzenlenen basın toplantısında Teknik Direktör Abdullah Avcı, takımın orta saha oyuncularından Gökhan İnler açıklamalarda bulundu. Konuşmasına UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Monaco'yu deplasmanda mağlup eden Beşiktaş'ı tebrik ederek başlayan Avcı, grubun en yüksek oyun kalitesine sahip takımına karşı mücadele edeceklerini belirten Abdullah Avcı, rakiplerinin iyi oyun oynamasına rağmen buna karşılık puan alamadıklarını söyledi. Avcı, "Hoffenheim, grupta şu ana kadar puanı olmamasına rağmen oyun ve oyuncu kalitesi çok yüksek bir takım. Grupta birbirine yakın dört takım bulunuyor. Kimin dördüncü, kimin birinci olacağını hep birlikte göreceğiz. Yarın alacağımız galibiyet, grup içinde sonuna kadar olmamızı sağlayacaktır" dedi.

Rakipleri Hoffenheim'la bir çok ortak özelliğe sahip olduklarını belirten Avcı, Emre Belözoğlu ve Manuel Da Costa'yı sakatlıkları nedeniyle maç kadrosuna almadıklarını fakat Başakşehir takımının birbirine yakın futbolculardan oluşan bir kadroya sahip olduğunu belirterek yarınki maçta bir eksiklik hissetmeyeceklerini belirtti.

GÖKHAN İNLER: "BU KADAR AZ PUANI HAK ETMEDİK"

Başakşehir'in oyuncularından Gökhan İnler ise, Hoffenheim ile gruptaki gelecekleri açısından zorlu bir maça çıkacaklarını belirterek, iyi oynamalarına rağmen hak ettikleri puanları alamadıklarını söyledi. İnler, "Biz ve Hoffenheim, oyun kalitemiz doğrultusunda puanlar alamadık. Bu kadar az puanı hak etmedik. Yarın iyi bir maç olacak. Bunun için takım olarak iyi hazırlandık" ifadelerini kullandı.

TSG 1899 HOFFENHEİM CEPHESİ

TSG 1899 Hoffenheim Teknik Direktörü Julian Nagelsmann, Medipol Başakşehir'in grubun en iyisi olduğunu söyledi.

UEFA Avrupa Ligi C Grubu'nda Hoffenheim, sahasında Medipol Başakşehir'i konuk edecek. Karşılaşma öncesi düzenlenen basın toplantısında Alman ekibinin teknik patronu Julian Nagelsmann açıklamalarda bulundu. Nagelsmann, Medipol Başakşehir'in grubun en iyi takımı olduğunu belirterek, tecrübeli futbolculardan oluşan bir kadrosunun olduğunu ve kısa alanda çok iyi olduklarını bildiğini belirtti. Tecrübeli teknik adam, her iki takımın da C Grubu'nda oynadıkları oyuna rağmen istedikleri puanları alamadıklarını söyledi. Yarın oynanacak maçı kazanmak için çıkacaklarını belirten Alman ekibinin teknik patronu, "Bundan sonraki maçları alarak rakiplerimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz" dedi.

(Mehmet Koca /İHA)

Abdullah Avcı Takımına Güveniyor

Abdullah Avcı Takımına Güveniyor

Kaynak:IHA