Abdullah Avcı: Yapacak bir şey yok...

Abdullah Avcı: Yapacak bir şey yok...
Milli Takımlar Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Romanya karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.

Milli Takımlar Teknik Direktörü Abdullah Avcı, 1-0 yenik ayrıldığımız Romanya karşılaşmasının ardından soruları yanıtladı.

Çok iyi bir rakibe karşı oynadıklarını belirten Avcı, "Şimdi oyunu değerlendirecek olursak bir gün evvel konuştuklarımız gibi zor bir oyun bizi bekliyordu. Oyun disiplinine sadık ve kompakt oynayan bir rakip vardı karşımızda." şeklinde konuştu.

Karşılaşmada yenilen golü talihsizik olarak niteleyen Avcı; "Devre biterken golü yememiz ve ikinci yarıda hiç bir şey üretememiz sonucu açıklıyor. Yapacak bir şey yok, 3 gün sonraki maça odaklanmamız lazım." ifadelerini kullandı.

Grup liderliği hedefiyle çıkılan yolda, şu an itibariyel hedeften saptıklarını belirten Abdullah Avcı, "Planlarımız şuan itibariyle değişti. Macaristan maçını kazanıp, o maçtan sonra oluşacak puan durumuna göre kendimize yeni bir hedef belirlememiz gerekiyor." şeklinde konuştu. Sabırlı bir oyun ortaya koymanın en önemli şey olduğunu belirten Avcı; "Oyunun zor olacağını zaten biliyorduk. Böyle takımlara karşı oyunun başında gol bulmak önemli. Semih'in maçın başındaki kafası gol olsa daha farklı bir oyun izleyebilirdik. Golü bulamıyorsan da sabırlı ve disiplinli oynamak gerekiyor. Çok çok iyi bir takımla oynadık." ifadelerini kullandı.