Abdurrahim Albayrak'tan Karadeniz Takımları Değerlendirmesi

Abdurrahim Albayrak'tan Karadeniz Takımları Değerlendirmesi
Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahim Albayrak, Karadeniz kulüpleriyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahim Albayrak, geçen sezonun Karadeniz takımları için şanssız bir sezon olduğunu ifade ederek; "Çünkü Rize son maçta Süper Lige çıkamazken, Samsun ve Giresunspor ise son maçta ligden düştüler ve bende bir Karadenizli oalrak çok üzüldüm." dedi.

Giresun Üniversitesi’nin Şehit yakınları ve Gaziler için düzenlediği kermes programına katılan Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahim Albayrak, Karadeniz kulüpleriyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

İlk olarak Orduspor maçını değerlendiren Abdurrahim Albayrak, Galatasaray açısından zor bir karşılaşma olacağını belirtti. Orduspor'un namağlup bir takım olduğunu hatırlatan Albayrak, "Galatasaray’da 13 puanlı namağlup bir takım. İyi bir maç olacak. İnşallah milyonlarca sporsevere televizyonlarının basında centilmence güzel bir maç izleme fırsatı veririz. İnsanlara. İnşallah buradan 3 puanla dönen taraf biz olur” dedi.

Geçen sezon ligden düşen Giresunspor’a katkı sağladıklarını anlatan Albayrak, “Geçtiğimiz yıl Giresunspor’a oyuncu desteğinde bulunduk. Son dakikada averajdan düştü. Giresunspor hakikaten ben bir Karadenizli olarak çok üzüldüm. Geçen sene hem Rizespor hem Giresuspor hem de Samsunspor son gün kaybettiler. Orda çok üzüldüğümü ifade etmek istiyorum. Son gün Karadenizden 3 tane takım şanssız bir sezon geçirdi. Rizespor birinci lige çıkıyordu, Giresunspor ligde kalıyordu, Samsunspor ligde kalıyordu. Son gün son dakika golleri şanssız bir sezon geçirdi. Giresunspor’a geçen sezon yardımcı olduğumuz gibi olmaya da devam ederiz" diye konuştu.