Ablasından kıskandığı sevgilisini hapse attırdı

Ablasından kıskandığı sevgilisini hapse attırdı
14 yaşındaki kızla ilişkiye girip hamile bıraktığı iddiasıyla tutuklanan genç tahliye oldu...

Samsun'da 14 yaşındaki kızla ilişkiye girip hamile bıraktığı iddiasıyla tutuklanan genç tahliye oldu. 14 yaşındaki kız, ablasının sevgilisi olan genci kendisinin de sevmesi üzerine ablasından kıskandığı için iftira atıp tutuklattığını söyledi.

Daha önce birçok kez kendi rızasıyla ilişkiye girdiği kişilerden daha sonra şikayetçi olup tutuklanmalarını sağladığı ve sürekli evden kaçtığı iddia edilen S.K. (14), devlet koruması altına alınıp, yuvaya yerleştirilmişti. Kaldığı kız yuvasında rahatsızlanan S.K.'nin Samsun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nde yapılan muayene ve tetkiklerinde hamile olduğu ortaya çıktı. S.K., Fatih B. (28) adlı gençle Adalet Mahallesi'ndeki evine gittiklerini ve burada ilişkiye girdiklerini iddia etti. Olayla ilgili gözaltına alınan Fatih B. tutuklandı. Fatih B.'nin Samsun 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde bugün yargılanmasına devam edildi.

15 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanan Fatih B., suçlamaları kabul etmedi. Önceki duruşmada verdiği ifadede S.K.'nin ablasıyla arkadaş olduğunu ve kendisini bu yüzden tanıdığını belirten sanık, "Olay akşamı ısrarla bana telefon açtı. Kız yurdunda kalıyordu ve eve de gitmiyordu. Arkadaşlarımla buluşacağımı söyledim. Yine de buluşmak istediğini tekrarladı. Birlikte gittiğimiz bir tesiste ben bira içtim, ardından da hap aldım. S.K. yurttan kaçtığı için sokaklarda kalmasına gönlüm razı olmadı. Eve gittik. Ben aldığım içkinin ve üzerine de içtiğim hapın etkisiyle sızmışım. Sabahleyin kalktığımda S.K.'yi yanımda sadece külotuyla gördüm. 'Hayırdır, yanımda ne işin var?' dediğimde, 'Seninle ilişkiye girdik' dedi. Ben bir kez ilişkiye girdiğimi o şekilde öğrendim. Bana ayrıca korunduğunu ve hamile kalmasının mümkün olmadığını söylemişti. Zaten kendisiyle ilişkiye girdiğimi de hatırlamıyorum" demişti.

7.20100601221348..jpg

Bugün görülen duruşmaya katılan S.K. ise, "Fatih B., ablamın sevgilisi olur. Ben de Fatih'i seviyordum. Ablamdan kıskandığım için kendisine iftira atıp tutuklattım. Bu kadar tutuklu kalacağını tahmin etmiyordum. Şikayetçi değilim" dedi.

Mahkeme heyeti, 70 gündür tutuklu bulunan Fatih B.'nin tutuksuz yargılanmak üzere tahliyesine karar verdi. Duruşma ileri bir tarihe ertelendi. Devlet koruması altına alındığı için yurtta kalan 14 yaşındaki S.K.'nin yine yurttan kaçtığını tespit eden polis, adliye çıkışı S.K.'yı yakalayarak yurda teslim edilmek üzere Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim etti.