Ablasının Yasak Aşk Yaşadığı Akrabasının Evini Bastı: 1ölü

Ablasının Yasak Aşk Yaşadığı Akrabasının Evini Bastı: 1ölü
Adana'da ablasının yasak aşk yaşadığı evli ve 2 çocuk babası akrabası S.D'yi vurmak üzere evini basan S.T, yaşanan arbedede kendi tüfeğinden çıkan...

Adana'da ablasının yasak aşk yaşadığı evli ve 2 çocuk babası akrabası S.D'yi vurmak üzere evini basan S.T, yaşanan arbedede kendi tüfeğinden çıkan saçmalarla hayatını kaybetti. Polis silahı kimin ateşlediğini araştırırken cinayete adı karışan 3 kişi gözaltına alındı.

Olay, Seyhan ilçesindeki Gülbahçe Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, evli ve 2 çocuk babası 31 yaşındaki S.D, 2 yıl önce eşinin akrabası 28 yaşındaki Ö.T ile yasak aşk yaşamaya başladı. S.D, eşini boşayıp kendisiyle evleneceğine dair genç kadına söz verdi ancak sözünü tutmaması nedeniyle yasak aşk bir süre sonra son buldu.

Çiftin ayrılığının ardından Ö.T'nin ailesi yasak aşkı öğrendi. Ailenin evlilik baskısı yapması üzerine S.D, Ö.T'yi kuma alarak ikinci evlilik yapmayı kabul etti. Çift, 8 ay önce nişan yaptı ve bir ay sonrasında da düğün yapmaya karar verdi.

S.D, bu defa maddi imkansızlıkları öne sürerek ikinci kez evlilikten vazgeçip Ö.T ile nişanı bozdu.

Nişanın bozulmasıyla bu defa aile karıştı. Ö.T'nin kardeşi S.T ile ağabeyi H.T, evlerindeki pompalı tüfeği alarak S.D'nin evini bastı. SD'yi tüfekle tehdit eden 2 kardeş havaya 2 kez ateş ettikten sonra S.D'yi evden çıkartarak aydınlatması olmayan karanlık bir sokağa götürdü.

S.T ile H.T'nin dayısı, S.D'nin eniştesi olan H.B de silah seslerini duyarak sokağa geldi. H.B, yeğenlerinin elindeki tüfeği alarak S.D'yi sokaktan uzaklaştırdı. H.T'nin silahı geri almak istemesi üzerine dayı ile aralarında arbede yaşandı. Arbede sırasında tüfeğin ateş alması sonucunda çıkan saçmalar S.T'ye isabet etti.

Ağır yaralı olarak kaldırıldığı özel hastaneden Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilen S.T, müdahalelere rağmen kurtarılamadı. S.T'nin cenazesi Küçükoba Mezarlığında toprağa verildi.

Cinayete karışan H.T, dayı H.B ve S.D polis tarafından gözaltına alındı.

Zanlılar, emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.

(Nuri Pir - Serkan ÇetinkayA/İHA)

Kaynak:IHA