Açık Öğretim Kayıtları Başlıyor

Açık Öğretim Kayıtları Başlıyor
Eskişehir Anadolu Üniversitesi'nin (AÜ) uzaktan öğretim sistemi uygulayan Açıköğretim, İktisat ve İşletme fakültelerinde kayıt yenileme işlemlerinin, 1-21 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirileceği bildirildi.

AÜ Rektörlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, söz konusu fakültelere kayıtlı öğrencilerin (Açıköğretim Fakültesi İngilizce Öğretmenliği Lisans Programı ve Bilgi Yönetimi Ön Lisans Programı hariç) 2009-2010 eğitim-öğretim yılı kayıt yenileme işlemleri, 1 Aralık'ta başlayacak. Son gün olan 21 Aralık'a kadar mazeretleri sebebiyle kayıtlarını yeniletemeyen öğrenciler; 22, 23, 24 ve 25 Aralık'ta mesai saati bitimine kadar kendileri ya da yakınları vasıtasıyla kayıtlarını yeniletebilecek.

Öğrencilerin, 2009-2010 eğitim-öğretim yılı "öğretim gideri" ve "cari hizmet maliyetlerine öğrenci katkı payı" birinci taksitlerini belirlenen tarihler arasında ilgili bankaya yaptıktan sonra "http://aofburo.anadolu.edu.tr" internet adresinden kayıt yenileme işleminin gerçekleşip gerçekleşmediğini kontrol etmeleri gerektiği belirtildi.

Bu arada 2009-2010 eğitim-öğretim yılında ön lisansta 5. yılını, lisansta 8. yılını okuyacak öğrencilerin, yeni düzenlenen tanıtım kartlarını bağlı oldukları AÖF bürosundan gelecek yılın şubat ayında alacakları ve kendilerinde bulunan öğrenci kimlik kartlarını da teslim edecekleri bildirildi.

Kayıt yenileten öğrencilerin ise, ders kitaplarını ve öğrenci kimlik kartına yapıştırılacak 2009-2010 eğitim-öğretim yılı bandrolünü, 1 Aralık 2009-4 Nisan 2010 tarihleri arasında öğrenci kimlik ya da tanıtım kartları ile bağlı oldukları AÖF bürosundan alabilecekleri kaydedildi.