Acımız Büyük... Osman Karavin'i Kaybettik

Acımız Büyük... Osman Karavin'i Kaybettik
Trabzon KTÜ Farabi Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavisi devam eden Ak Parti Rize İl Başkan Yardımcısı Osman Karavin, bu gece hayatını kaybetti.

Rize iş dünyası ile siyasetinin güler yüzlü sevilen simalarından Ak Parti Rize Tanıtım ve Medyadan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Osman Karavin (48), ölümüyle birlikte ailesi, sevenleri ve tüm dostlarıyla beraber Rize'yi yasa boğdu.

Karavin, aort damarının yırtılması nedeniyle tedavi gördüğü Trabzon KTÜ Farabi Hastanesi yoğun bakım ünitesinde bu gece saat 01.00 sıralarında böbrek yetmezliği nedeniyle yaşam mücadelesini kaybetti.

Aort damarı yırtığı nedeniyle ameliyat edilen Karavin'in böbreklerinde kist olduğu ve kanı temizlemediği tespit edildiğinden, Karavin 2. kez ameliyat geçirmiş ve böbrek rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü yoğun bakım ünitesinde 3 gündür verdiği yaşam mücadelesini kaybetti.

Rize Sahil Camii morguna getirilmekte olan cenaze ile ilgili detaylar ilerleyen saatlerde belli olacak.

osman-karavin-ak-parti-il-baskan-yardimcisi.jpg

Karavin, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak’ın geçtiğimiz Perşembe günü Trabzon'da katıldığı AKSA Çağrı Merkezinin açılış töreni sırasında rahatsızlanarak KTÜ Farabi Hastanesine kaldırılmış ve aort damarının yırtılması nedeniyle burada ameliyat edilmiş, ameliyatın ardından tedavisi devam ederken 2. bir ameliyat geçirmiş ve yoğun bakım ünitesinde tedavisine devam edilmekteydi.

İLGİLİ HABERLERİMİZ

Güzel İnsan Osman Karavin Ebediyete Uğurlandı

Osman Karavin'in Cenaze Programı Belli Oldu