Adalar Belediye Binasına Ateş Açan Şahıs Tutuklandı

Adalar Belediye Binasına Ateş Açan Şahıs Tutuklandı
Adalar Belediye binasına ateş açan 71 yaşındaki Rizeli vatandaş tutuklandı.

Adalar'da nüfus kaydı Rize'de bulunan 71 yaşındaki M.Ş., belediye binasına pompalı tüfekle ateş açmıştı. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, şüpheli M.Ş. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Şahsın 7 el ateş ettiği olayda yaralanan yada hayatını kaybeden olmadı. Şahıs olay yerinde polis tarafından gözaltına alındı. Saldırıyı gerçekleştiren şahıs, polis merkezindeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şahıs, adliyedeki işlemlerinin ardından tutuklanarak Maltepe Cezaevine sevk edildi.

Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül olayla ilgili olarak, "Bizim edindiğimiz bilgilere göre, siyasi bir nitelik yok. Bizim gözaltına alınan kişi var. Olaya sebebiyet veren konu hakkında kendi incelememizde burası koruma altında bir sit alanı. Dolayısıyla burada bir kaçak yapılaşmaya izin vermememiz gerekir. Görevimizi yapmışız burada bir sorun yok. Zaman zaman ihtilaflar da çıkabilir. Biz sorunlarımızı silahla konuşamayız. Ülkede hukuk ve adalet normu var. Hukuk ve adalet normu içerisinde sorunlarımızı oturup konuşmak zorundayız. Ama hukuku, Adalarımızı, adaleti korumaya sonuna kadar devam edeceğiz. Silah hiçbir zaman sorunlarımızı konuşma yöntemi olamaz. Adalar'da ayrıca sit alanı olduğu için koruma duvarları var. Bütün bunlar içinde hayatımızı yaşarken karşılıklı oturup konuşacağız" dedi.

adalar-belediye-binasina-at.jpg

adalar-belediye-binasina-at-001.jpg

İLGİLİ HABERİMİZ

Adalar Belediye Binasına Pompalı Saldırı