Adalet Bakanı Kenan İpek, Bugün Trabzon’da, Yarın Rize'de

Adalet Bakanı Kenan İpek, Bugün Trabzon’da, Yarın Rize'de
Adalet Bakanı Kenan İpek ve beraberindeki heyet, Trabzon Valisi Abdil Celil Öz’ü makamında ziyaret etti.

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) Başkan Vekili Metin Yandırmaz, Adalet Bakanlığı Müsteşarı Basri Bağcı, HSYK Genel Sekreteri Bilgin Başaran, HSYK 2. Daire Başkanı Mehmet Yılmaz ve 1.Daire Başkanı Halil Koç'un da yer aldığı ziyarette Adalet Bakanı Kenan İpek, görüşme öncesi Valilik Şeref Defterini imzaladı. İpek, yarın Rize’de genel kurul toplantısı yapacaklarını kaydetti.

kenan-ipek-trabzon’da4.jpg

Adalet Bakanı İpek, “Bugün HSYK üyeleri ve daire başkanlarımızla beraber Trabzon’dayız. Yarın da Rize’de genel kurul toplantısı yapacağız. Ankara’nın dışında daha önce de Erzurum’da HSYK’nın genel kurul toplantısını yapmıştık. Çeşitli illerimizde meslektaşlarımızla beraber toplantılarımıza devam edeceğiz. Bu vesile ile Trabzon’u ziyaret ettik. Hem yargı yerlerini ziyaret ediyoruz hem de varsa sorunları alıyoruz. İlimizin başka sorunları varsa onları da hep birlikte ele alacağız” dedi.

kenan-ipek-trabzon’da-1.jpg

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz ise “Trabzon ilimizde adliye hizmetleri açısından önemli hizmetler verecek olan yeni adliye binamızın açılışını geçtiğimiz gün Sayın Cumhurbaşkanımızın teşrifiyle yaptık. Bu modern bina hem ilimiz hem de ülkemiz için güzel bir yatırım oldu. Yine eski adliye binamız restore edilerek bölge istinaf mahkemesi olarak düzenlendi. Bunun yanında ilçelerimizde de adalet bakanlığımızla ilgili çalışmalar ve hizmetler devam ediyor” diye konuştu.

kenan-ipek-trabzon’da2.jpgkenan-ipek-trabzon’da3.jpg