Adana maçından galibiyetle döneceğiz

Adana maçından galibiyetle döneceğiz
Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Çaykur Rizespor'un teknik direktörü Oktay Çevik, sahada pes etmeyen, mücadeleden kopmayan bir takım olma gayreti içerisinde olduklarını söyledi.

Çevik, yaptığı açıklamada, ligde her geçen hafta daha iyi işler yapmaya çalıştıklarını belirterek, ''Çok zor bir dönemin ardından çok kaliteli bir kadro kurduk. Sezonun ilk iki haftasında kaybetmedik. Her iki karşılaşmada da oyun olarak iyi işler yaptığımıza inanıyorum. Sahada pes etmeyen, mücadeleden kopmayan bir takım olma gayretindeyiz'' dedi.

Kendileri için her geçen haftanın bir önceki haftadan daha iyi olacağını kaydeden Çevik, ''Futbolda elbette kazanmak da kaybetmek de var. Ama hiç kimse Çaykur Rizespor karşısında kolay kazanamayacak. Sonuç ne olursa olsun, her maç sahada mücadele gücü ile alkış alan bir takım olacak'' diye konuştu.

Ligde hafta sonu Adanaspor ile deplasmanda karşılaşacaklarını anımsatan Çevik, ''Ligin ilk iki haftasında kazanmayı başarmış bir takıma karşı oynayacağız. Ancak futbolcularıma güveniyorum. Maçın zorluk derecesi ne olursa olsun bu maçta istediğimiz sonucu alacaklarına inanıyorum'' değerlendirmesini yaptı.