Adanalı Minik Okçu Türkiye İkincisi Oldu

Adanalı Minik Okçu Türkiye İkincisi Oldu
Türkiye Geleneksel Türk Okçuluk Federasyonu tarafından 2-4 Aralık tarihleri arasında Gaziantep'te düzenlenen Minikler Salon Türkiye Şampiyonası'nda Adanalı...

Türkiye Geleneksel Türk Okçuluk Federasyonu tarafından 2-4 Aralık tarihleri arasında Gaziantep'te düzenlenen Minikler Salon Türkiye Şampiyonası'nda Adanalı sporcu Ertuğ Akkoyun Türkiye ikincisi oldu.

29 ilden 420 sporcunun katıldığı şampiyonada, Şehit Samet Özkan İlkokulu 4. Sınıf öğrencisi olan Akkoyun, 8-9 yaş minik erkekler kategorisinde Türkiye 2.'si olarak Adana'ya kupa kazandırmanın gururunu yaşadı.

Okçuluk sporuna karşı özel bir ilgisinin olduğunu söyleyen Akkoyun, "Ata sporumuzda kendimi geliştirip, gelecek nesillere de bu sporu sevdirmeyi amaçlıyorum. En büyük hedefim Mete Gazoz gibi ülkemi uluslararası şampiyonalarda temsil ederek Türk Bayrağını dalgalandırmak" dedi.

Adanalı Minik Okçu Türkiye İkincisi Oldu

Adanalı Minik Okçu Türkiye İkincisi Oldu

Kaynak:IHA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.