Adanaspor ve Şanlıurfasporlular'a müjde!

Adanaspor ve Şanlıurfasporlular'a müjde!
PTT 1. Ligi 1. haftasında TRT'nin canlı yayın programında olmayan Adanaspor-Şanlıurfaspor karşılaşması Adana Milletvekili Necdet Ünüvar'ın araya girmesiyle canlı yayın kapsamına alındı.

Adana Milletvekili Necdet Ünüvar'ın büyük uğraşı sonucunda Adanaspor-Şanlıurfaspor maçının naklen yayını kesinleşti. Mücadele 2 kanaldan birden yayınlanacak.

Adanaspor-Şanlıurfaspor maçını Adanalılar ve Şanlıurfalılar bir kanaldan isterken; TRT iki kanaldan maçı yayınlayacak. Adana Milletvekili Necdet Ünüvar'ın son tweet'i herkesi sevindirdi.

İŞTE NECDET ÜNÜVAR'IN TWEET'İ

"Adanaspor-Ş.Urfaspor maçı 1 kanalda değil, 2 kanalda birden yayınlanıyor. Maçımız hem TRT-6'da, hem de TRT-TÜRK kanalında yayında olacak. 3 gündür olağanüstü gayret gösteren TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin, Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Koyuncu ve TRT Spor Müdürü Ersin Küçükbarak'a çok teşekkürler.. Artık maça gidecek hanım kardeşlerimiz tezahürat yapacak, futbolcularımız oynayacak, bizler de dua edeceğiz. Adanasporumuz'a başarılar!"

Adanaspor taraftarları ise Milletvekili Necdet Ünüvar'a teşekkür ederek, "Seyircisiz maçı seyretme şansımız yoktu. Bu fırsatı sağlayan, emek veren ve mücadele eden Milletvekilimiz Necdet Ünüvar'a teşekkür ediyoruz" dediler.