Aday Adayları Merkez İlçede Görüşme Odasında

Aday Adayları Merkez İlçede Görüşme Odasında
AK Parti Rize Milletvekili aday adayları, 1 Mart'ta yapılacak temayül yoklaması öncesi görücüye çıkarak Merkez ilçede kendilerini tanıttı.

AK Parti Rize Milletvekili aday adayları, AK Parti Rize Merkez İlçe Başkanı Sadettin Türüt ve Yönetim kurulu üyelerinin her hafta olağan olarak gerçekleştirdiği teşkilat toplantısına katılarak kendilerini tanıttı.

Merkez İlçe Başkanı Sadettin Türüt ile İl Yönetim Kurulu Üyesi Merkez İlçe Koordinatörü Recep Taylan'ın da katılımıyla gerçekleşen tanışma toplantısında, Milletvekili aday adaylarına yönetim kurulu üyeleriyle tanışma fırsatı tanındı.

ak-parti-rize-adaylari-merkez-ilcede-tanitim-toplantisinda-1.jpg

Gerçekleşen tanışma toplantısına aday adaylarından Hikmet Ayar, Harun Mertoğlu, Eyüp Furtuna,  İlyas Gör, Rahmi Metin, Mümtaz Sinan, Adem Biberoğlu, Mevlüt Ali Halıcı, Mustafa Balbal, Halil Bakırcı, Muhammet Mustafa Saymaz, Mecit Moral, Faruk Üst, Dursun Güneş ve Hüseyin Kaya katılım sağladı.

ak-parti-rize-adaylari-merkez-ilcede-tanitim-toplantisinda-2.jpg

Milletvekili aday adayları, Başkan Türüt ve Yönetim Kurulu üyelerinin sorularını yanıtlayarak, yapmış oldukları çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Türüt "Biz bütün adaylara eşit mesafedeyiz. Aday adaylık dönemi sona erdikten sonra adaylarımızla birlikte çalışmalara başlayacağız. Bugün gerçekleştirdiğimiz toplantıya katılım sağlayan aday adaylarımıza teşekkür ediyoruz. Çıktıkları bu yolda Yüce Allah yardımcıları olsun  aday adaylık çalışmalarında başarılar diliyoruz" dedi.

ak-parti-rize-adaylari-merkez-ilcede-tanitim-toplantisinda-10.jpg

ak-parti-rize-adaylari-merkez-ilcede-tanitim-toplantisinda-3.jpg

ak-parti-rize-adaylari-merkez-ilcede-tanitim-toplantisinda-12.20150225205141.jpg

ak-parti-rize-adaylari-merkez-ilcede-tanitim-toplantisinda-13.jpg