Adaylardan Üç Aylar Kutlaması

Adaylardan Üç Aylar Kutlaması
Ak Parti Rize Milletvekili Adayları Hasan Karal, Hikmet Ayar ve Osman Aşkın Bak içinde Regaip, Miraç ve Berat Kandilleri ile Kadir Gecesi'ni barındıran mübarek üç aylara girilmesi dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı

Ak Parti Rize Milletvekili Adayları yaptıkları yazılı açıklamada, rahmet ve bereketin bol olduğu üç aylara girmenin sevincini paylaştıklarını belirttiler.

Ak Parti Rize Milletvekili Adayı Hasan Karal, birlikte huzur ve hoşgörü içerisinde yaşamanın gayretinde olunmasını gerektiğini belirterek, “Girdiğimiz mübarek üç aylar içerisinde birbirimizle olan sevgi ve muhabbetimizi, sadakatimizi bir kez daha gözden geçirelim. Beraberce huzur içerisinde yaşayabilmek adına hoşgörü ve adaleti hayatımızın ilk sırasına getirmek için üç aylar bizlere vesile olsun. Hemşerilerimizin ve tüm İslam Aleminin üç aylarını tebrik eder hayırlara vesile olmasını dilerim” dedi.

Ak Parti Rize Milletvekili Adayı Hikmet Ayar, İslam’da üç ayların büyük önem taşıdığını vurgulayarak, “Birçok ayet ve hadis üç ayların feyiz ve bereketinden bahsetmektedir. Girdiğimiz mübarek üç aylarda kardeşlik duygularımızı ön plana çıkararak, Müslüman kardeşlerimizin hayırlı dualarını alarak hayatımızı idame ettirelim.  Tüm Müslüman Alemine üç ayların feyiz ve bereket getirmesini temenni eder, hemşerilerimin mübarek üç aylarını kutlarım” şeklinde konuştu.

Ak Parti Rize Milletvekili Adayı Osman Aşkın Bak ise yapmış olduğu açıklamada üç ayların milletimizin birlik beraberlik duygularını pekiştirdiğini ifade ederek, “Mübarek üç aylar, aynı duygu ve maneviyatı paylaşan gönüllerin bir araya geldiği çok özel günlerdir. Bu aylar bizler için geçmişimizin muhasebesini yaparak, geleceğe şevk ve maneviyatla atılmak için bir fırsattır. Bu vesileyle yoksullara ve kimsesizlere yardım eli uzatarak, eş dost ve akrabalarımızla olan ilişkilerimizi güçlendirmeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşerilerimin ve İslam Aleminin mübarek üç aylarını kutlar, sağlık ve esenlikler dilerim” ifadelerine yer verdi.