Adem Baba, Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Olarak Rize’ye Veda Etti

Adem Baba, Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Olarak Rize’ye Veda Etti
Emniyet Genel Müdür Yardımcılığına atanan Rize İl Emniyet Müdürü “Adem Baba” ünvanlı Adem Çakıcı, görevini Bilecik POMEM Müdürlüğünden Rize Emniyet Müdürlüğüne atanan Sadettin Aksoy'a devrettikten sonra akşam saatlerinde alkışlarla kentten ayrıldı.

Emniyet Müdürleri Kararnamesi ile Rize İl Emniyet Müdürlüğünden Emniyet Genel Müdürlüğü Yardımcılığına atanan Adem Baba, yeni görevine başlamak üzere akşam saatlerinde kentten ayrıldı.

İl Emniyet Müdürlüğünde düzenlenen törenin ardından bir süre Rize’nin Yeni Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy ile görüşen Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Çakıcı, daha sonra Emniyet Müdürlüğü önünde Polis Merasim Mangasını selamladı.

Tek tek müdür, amir, polis memurları ve kendisini uğurlamaya gelenlerle tokalaşan Çakıcı, duygusal anların yaşandığı veda töreni sırasında Ankara’ya gitmek üzere aracına yöneldiği sırada İl Emniyet Müdürü Aksoy ve tören alanındakiler tarafından alkışlarla uğurlandı.

adem-cakici-rizeye-veda-etti-(8).jpgadem-cakici-rizeye-veda-etti-(1).jpgadem-cakici-rizeye-veda-etti-(10).jpgadem-cakici-rizeye-veda-etti-(2).jpg

adem-cakici-rizeye-veda-etti-(3).jpgadem-cakici-rizeye-veda-etti-(4).jpgadem-cakici-rizeye-veda-etti-(5).jpgadem-cakici-rizeye-veda-etti-(6).jpg

adem-baba,-emniyet-genel-mudur-yardimcisi-olarak-rize’ye-veda-etti.jpgadem-cakici-rizeye-veda-etti-(9).jpg