Adem Baba'dan Rizespor'a ve Kweuke'ye Başsağlığı Mesajı

Adem Baba'dan Rizespor'a ve Kweuke'ye Başsağlığı Mesajı
Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Adem Çakıcı, Kweuke’nin eşinin ABD’deki kazada yaralanması ve anne karnındaki ikiz bebeğini kaybetmesi nedeniyle Çaykur Rizespor Kulubüne başsağlığı ve taziye mesajı gönderdi.

Rize’de Emniyet Müdürü olarak görev yaptığı sürede 7’den 77’ye Rizelilerin gönlünde "Adem Baba" olarak taht kuran Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Adem Çakıcı, ABD'de meydana gelen trafik kazasında hamile eşi yaralanan, anne karnındaki ikiz bebekleri ise kurtarılamayan Çaykur Rizespor'un oyuncusu Leonard Kweuke için taziye mesajı yayımladı.

Çakıcı tarafından Yeşil Mavili Kulübe gönderilen taziye mesajında; meydana gelen olay nedeniyle üzüntülerini dile getirerek başta Kweuke olmak üzere Çaykur Rizespor Camiasına başsağlığı mesajını ileten Çakıcı, “Ülkemizin köklü kulüplerinden olan Çaykur Rizespor’un değerli futbolcusu Leonard kweuke’nin hamile olan eşinin ABD’de geçirmiş olduğu trafik kazası sonucu ikiz çocuklarını kaybettiğini ve kendisinin de yaralı olduğunu öğrenmiş bulunmaktayım. Camianıza, Leonard Kweuke’ye ve ailesine başsağlığı, eşine acil şifalar dilerim.” ifadelerine yer verdi.