Adli Tıp Kurumu Başkanlığı 221 sözleşmeli personel alımı gerçekleştirecek

Adli Tıp Kurumu Başkanlığı 221 sözleşmeli personel alımı gerçekleştirecek
Rize Adli Tıp Şube Müdürlüğü, 1 adet erkek koruma ve güvenlik görevlisi alacak.

Adli Tıp Kurumu Başkanlığı, Merkez ve Taşra Teşkilatında istihdam etmek üzere 221 sözleşmeli personel alımı gerçekleştirecek. Alımlar kapsamında Rize Adli Tıp Şube Müdürlüğü için 1 erkek koruma ve güvenlik görevlisi, Trabzon için 1’er hemşire ve destek personeli hizmetli ile 2 büro personeli alınacak.

Adaylar başvurularını e-Devlet üzerinden Adli Tıp Kurumu Başkanlığı - Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım veya Kariyer Kapısı (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) adresi üzerinden giriş yaparak, e-Devlet üzerinde başvuru tarih aralığında aktif hale gelecek olan iş başvuru ekranını kullanarak yapacaklardır. Şahsen veya posta yoluyla yapılan başvurular kabul edilmeyecektir. Adaylar her bir kadro için yalnızca bir başvuru yapabileceklerdir.

Başvurular 29 Temmuz 2022 Cuma günü saat 23:59’a kadar yapılabilecek.

Tüm pozisyonlar için sözlü sınavlar Adli Tıp Kurumu Başkanlığının İstanbul Bahçelievler’de bulunan merkez binasında yapılacak olup, sözlü sınav tarihleri daha sonra ilan edilecek.

adli-tip-kurumu-baskanligi-221-sozlesmeli-personel-alimi-gerceklestirecek-1.jpgadli-tip-kurumu-baskanligi-221-sozlesmeli-personel-alimi-gerceklestirecek-2.jpgadli-tip-kurumu-baskanligi-221-sozlesmeli-personel-alimi-gerceklestirecek-3.jpgadli-tip-kurumu-baskanligi-221-sozlesmeli-personel-alimi-gerceklestirecek-4.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
4 Yorum