Afet Bölgesine Kamyonlarla Yardım Gönderiliyor

Afet Bölgesine Kamyonlarla Yardım Gönderiliyor
Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri merkezli depremler sonrası afet bölgesi ilan edilen 10 ile yardımlar sürüyor.

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri merkezli depremler sonrası afet bölgesi ilan edilen 10 ile yardımlar sürüyor. Merkezi hükümetin ve belediyelerin yanı sıra vatandaşlar da yardım malzemelerini kamyonlarla afet bölgesine gönderiyor.

Önce Kahramanmaraş'ın Pazarcık, ardından Elbistan ilçesinde meydana gelen depremler sonucunda 10 il afet bölgesi ilan edildi. Merkezi hükümet ve belediyelerin yanı sıra bazı vatandaşlar da yardımları kendi imkanları ile afet bölgesine gönderiyor. İş adamları Teoman Mutlu ve Serkan Mutlu, kamyonlar dolusu battaniye ve bebek bezini memleketleri Malatya'ya gönderdi.

Kaynak:IHA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.