Afjim, Dünya Vücut Geliştirme Şampiyonası’nda Afyonkarahisar’ı Temsil Edecek

Afjim, Dünya Vücut Geliştirme Şampiyonası’nda Afyonkarahisar’ı Temsil Edecek
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde 1 Haziran'da düzenlenecek Dünya Vücut Geliştirme Şampiyonası'nda Afyokarahisar'ı temsil edecek olan Afjim Spor Kulübü...

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde 1 Haziran'da düzenlenecek Dünya Vücut Geliştirme Şampiyonası'nda Afyokarahisar'ı temsil edecek olan Afjim Spor Kulübü antrenör ve sporcuları, şampiyona öncesi Vali Yardımcısı Kamil Kıcıroğlu'nu ziyaret ettiler.

Afjim Spor Kulübü Baş Antrenörü Yusuf Evyurt başkanlığında gerçekleşen ziyarete, şampiyonada kenti temsil edecek Ertuğrul Acar, gelecek yıl Türkiye Avrupa Şampiyonası'na katılacak genç sporcu Muhammed Ahmet ve Kulüp Danışmanı Gökhan Yılmaz katıldı. Şampiyona ile ilgili Vali Yardımcısı Kamil Kıcıroğlu'na bilgi veren Yusuf Evyurt, şampiyonada Afyon'u temsil edecek Ertuğrul Acar'ı yaklaşık bir yıldır şampiyonaya hazırladıklarını söyledi. Ertuğrul Acar'ın 1.80 boy 83 kilogramda klasik dalda şampiyonaya katılacağını kaydeden Evyurt, Kıbrıs'tan Afyonkarahisar ve Türkiye adına iyi derecelerle dönmek istediklerini ifade etti.

Afjim Spor Kulübü antrenör ve sporcularına ziyaretleri nedeniyle teşekkür eden Vali Yardımcısı Kamil Kıcıroğlu "1 Haziran'da başlayacak olan Dünya Vücut Geliştirme Şampiyonası'nda Afyonkarahisar'dan Ertuğrul Acar kardeşimiz 83 kilogramda bizleri temsil edecek. Hem şehrimizi, hem de ülkemizi temsil edecektir. Umarım bu Şampiyonadan güzel haberlerle, madalya ve derece ile döner, hepimizin göğsünü kabartır. Gençlerimize de vücut geliştirme sporunu tavsiye ediyoruz, her yaşta herkesin yapabileceği bir spor dalıdır" dedi.

Kaynak:IHA