Ahmedinejad’ın Konuşması Sırasında Salonda Arbede Yaşandı 7 Gözaltı

Ahmedinejad’ın Konuşması Sırasında Salonda Arbede Yaşandı 7 Gözaltı
İran Eski Cumhurbaşkanı Mahmud Ahmedinejad’ın Prof. Dr. Necmettin Erbakan Vakfı tarafından düzenlenen Necmettin Erbakan’ı anma töreninde konuşmasına başladığı sırada salonda arbede yaşandı.

İran Eski Cumhurbaşkanı Mahmud Ahmedinejad’ın Prof. Dr. Necmettin Erbakan Vakfı tarafından düzenlenen Necmettin Erbakan’ı anma töreninde konuşmasına başladığı sırada salonda arbede yaşandı. Salonda yaşanan arbedenin ardından 7 kişi gözaltına alındı.

ahmedinejad’in-konusmasi-sirasinda-salonda-arbede-yasandi-7-gozalti-1.jpg

Bursa’da düzenlenen Necmettin Erbakan’ı anma programına katılan eski İran Cumhurbaşkanı Mahmud Ahmedinejad konuşma yapmak için kürsüye geldi. Bu sırada İran aleyhinde slogan atmak isteyen kişiler salondakilerin tepkisiyle karşılaştı.

ahmedinejad’in-konusmasi-sirasinda-salonda-arbede-yasandi-7-gozalti-2.jpg

Konuşmak için kürsüye çıkan ve bir süre konuşan Ahmedinejad'a ismi öğrenilemeyen 7 genç tepki göstererek ellerindeki bir bayrağı açmaya çalıştı. Bunun üzerine salondakilerle gençler arasında arbede yaşandı. Yumrukların ve tekmelerin konuştuğu kavgada 7 genci, sivil polisler kalabalığın içinden güçlükle çıkarttı. Ekipler tarafından polis otosuna bindirilen 7 genç, gözaltına alındı.

ahmedinejad’in-konusmasi-sirasinda-salonda-arbede-yasandi-7-gozalti-3.jpg

Polisin, olayla alakalı tahkikatı sürüyor.

Olayların yatışmasının ardından Ahmedinejad geniş güvenlik önlemleri altında konuşmasına başladı.

ahmedinejad’in-konusmasi-sirasinda-salonda-arbede-yasandi-7-gozalti-4.jpg