Ahmet Çakar'dan Çaykur Rizespor - Galatasaray maçı için şok sözler! "Türk futbolunun 11 Eylül'ü"

Ahmet Çakar'dan Çaykur Rizespor - Galatasaray maçı için şok sözler! "Türk futbolunun 11 Eylül'ü"
Eski hakem Ahmet Çakar, Çaykur Rizespor – Galatasaray maçını öyneten Serkan Çınar ile ilgili olarak olay sözler söyledi.

Galatasaray’ın Çaykur Rizespor’u 3-2 ile geçtiği maça hakem Serkan Çınar’ın kararları büyük tartışma yarattı. Çınar’ın Galatasaray lehine verdiği 2 penaltı ve Rizesporlu futbolcuya çıkarttığı kırmızı kart sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Çaykur Rizespor Galatasaray maçına hakem Serkan Çınar’ın kararları damgasını vurdu. Futbol yorumcusu ve eski hakem Ahmet Çakar’dan hakem Serkan Çınar’la ilgili çok sert sözler geldi.

Galatasaray’ın Çaykur Rizespor’u 3-2 ile geçtiği maçta hakem Serkan Çınar’ın verdiği 2 penaltı ve 1 kırmızı kart tartışma konusu oldu.

Eski hakem ve yorumcu Ahmet Çakar twitter hesabından “Rize-Galatasaray maçında hakem Serkan Çınar bir takıma maçı kazandırmak için Var hakemiyle birlikte bilerek isteyerek suç işliyor. Bu iş böyle gitmez” yorumunu paylaştı.

Ahmet Çakar, “Rize-Galatasaray maçındaki hakem operasyonu 100 yıllık Türk futbolunun 11 EYLÜL ü olarak karanlık tarihinde yerini almıştır” dedi.