Ahmet Hakan Kime Hizmet Ediyor?

Ahmet Hakan Kime Hizmet Ediyor?
Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah'ın kaçak çay içenler PKK'ya yardım ediyor sözlerinin ardından Hürriyet yazarı Ahmet Hakan'dan PKK destekleyicisi kaçakçılığa teşvik twitleri geldi...

Bir çaycının dün Osmaniye ilinde Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah'a "Sayın Valim, kaçak çay içer misiniz?" diye sorması üzerine Cerrah'ın sert tepki göstermesine Hürriyet yazarlarından Ahmet Hakan twitter hesabından kaçakçılığı teşvik edici yanıtlar verdi.

Vali Cerrah, "PKK'ya yardım etmek istiyorsanız, Türk polisini öldürsün, Türk askerini öldürsün istiyorsanız, Türk vatandaşlarını öldürsün istiyorsanız kaçak çay ve sigara için, kaçak benzin kullanın daha ne diyeyim size... Böyle bir Türk vatandaşı olur mu?" diye serzenişte bulunduktan sonra hurriyet.com.tr yazarlarından Ahmet Hakan twitterdaki hesabından kaçak çayı özendirecek twitler paylaştı.

UTANMADAN ALLAH (c.c.)'nin ADINI KAÇAKÇILIKLA ANIYOR

Hakan, twitter hesabından paylaştığı yazılarda "vali celalettin cerrah'ı görünce insanın kaçak çay içesi, kaçak tütün sarası geliyor. gerçekten.", "canım acayip kaçak çay çekti. " ve "elinde fazla kaçak çay olan teşvikiye monopol'e bir avuç bırakabilir mi? Allah rızası için..." gibi yazıları paylaşırken utanmadan birde kaçakçılığa Allah (c.c.)nin adını ilave etti.

İŞTE AHMET HAKAN'IN O TWETLERİ

ahmet-hakan-twitter-yazisi-2.jpg

ahmet-hakan-twitter-yazisi-1.jpg

İLGİLİ HABERİMİZ

Vali Cerrah’tan 'Kaçak Çay' Tepkisi