Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Sürekli İşçi Alım Başvuruları Başladı

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Sürekli İşçi Alım Başvuruları Başladı
Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın sürekli işçi alım başvuruları başladı. Alımlar kapsamında Rize ve Trabzon için 1’er, Artvin için 6 sürekli işçi alımı yapılacak.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı taşra teşkilatı il müdürlükleri ve sosyal hizmet kuruluşlarında çalıştırılmak üzere 4857 sayılı İş Kanunu esasları kapsamı ile 09/08/2009 tarihli ve 27314 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelik hükümleri çerçevesinde Sürekli işçi kadrosunda çalıştırılmak üzere belirsiz süreli sürekli işçi alınacak.

Başvurular Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) internet sitesinden ve İŞKUR il Müdürlüklerinden 25/11/2019 – 29/11/2019 tarihleri arasında yapılabilecek.

Alımlar kapsamında Rize’de 1 adet Güvenlik Görevlisi (Silahsız), Trabzon’da 1 adet temizlik görevlisi, Artvin’de 3 adet Güvenlik Görevlisi (Silahsız) ve 3 adet çocuk bakıcısı alımı yapılacak.

Çocuk bakıcısına başvuracakların önlisans mezunu, diğer kadrolara başvuracakların ise en az ortaöğretim mezunu olması gerekiyor.