Ak Başkan, Köy Teşkilatıyla Buluştu

Ak Başkan, Köy Teşkilatıyla Buluştu
AK Parti Rize Merkez İlçe Başkanı Sadettin Türüt, Kurtuluş Köyü yönetimi ve köy halkıyla bir araya gelerek toplantı düzenledi.

Başkan Sadettin Türüt'e toplantıda Merkez İlçe Başkan Yardımcıları Fatih Mehmet Köse, Mehmet İbuk, Sinan Eyüpoğlu, Saniye İnce, Yönetim Kurulu üyeleri Resul Kuk ve Osman Delal, Kurtuluş Köyü başkanı İsmail Okur, Köy Muhtarı Ahmet Özçelik eşlik etti. Başkan Türüt, Kurtuluş köyü başkanı İsmail Okur ve Köy Muhtarı Ahmet Özçelik'ten köyün temel sorunları hakkında detaylı bilgi aldı.

sadettin-turut-kurtulus-koyunde-2.jpg

Yapılan toplantıların aradaki birlik beraberlik bağlarını daha fazla kuvvetlendirdiğine değinen Başkan Türüt, "Teşkilatlarımızla yapmış olduğumuz bu toplantılar sayesinde her hafta bize sağladığınız bilgileri bizlerde üst birimlerimize sunuyoruz. Böylelikle tabandan ana  kademeye kadar her türlü bilgi akışı sağlanıyor olmakla beraber herhangi bir mahallemizde  veya köyümüzde sorun varsa bütün kademeler bu sorunun giderilmesi noktasında birleşiyor. Teşkilatlarımızla yapmış olduğumuz çalışma neticesinde Köylerimizde İl Genel Meclis üyelerimiz, mahallerimizde ise Belediye Meclis Üyelerimiz Merkez İlçe Yönetim kurulu üyelerimizle birlikte toplantılar yaparak, yerinde incelemeler  gerçekleştirmektedir. Biz Merkez İlçe Başkanlığı olarak, yapmış olduğumuz toplantılarla sizin bize vermiş olduğunuz katkılarla çalışmalarımızı yönlendiriyoruz. Bu şekilde koordinasyon içinde  çalışarak, sizlere daha iyi hizmet vermenin gayreti içindeyiz" dedi.

sadettin-turut-kurtulus-koyunde-1.jpg

sadettin-turut-kurtulus-koyunde-3.jpg