Ak Gençler Adaylarla Buluştu

Ak Gençler Adaylarla Buluştu
AK Parti Rize Gençlik Kollarının düzenlediği birlik beraberlik gecesine Ak Parti Rize Milletvekili adaylarıyla çok sayıda partili katıldı.

AK Parti Rize Gençlik Kollarının düzenlediği birlik beraberlik gecesine AK Parti Rize Milletvekili adayları Devlet Bakanı Hayati Yazıcı, Hasan Karal ve Nusret Bayraktar, İl başkanı Hikmet Ayar, İl Yönetim Kurulu üyeleri, Belediye başkanı Halil Bakırcı, Gençlik Kolları Başkanı İshak Alim, kadın kolları başkanı Nuran Alim, çok sayıda partili ve gençlik kolları üyeleri katıldı.

1.20110511004446..jpg

Organizasyonun açılış konuşmasını yapan İshak Alim yaklaşan seçimlerde oy kullanacak seçmenlerin genç oranının yüksekliğini vurgularken “Bu seçimde gençler olarak biz üzerimize düşen görevi yapmak zorundayız. Bir şairin dediği gibi “ya çaresizsiniz ya da çare sizsiniz, ya ümitsizsiniz ya da ümit sizsiniz” bu sözlerden yola çıkarak biz gençler olarak hem ümitvarız hem de çareyiz. Rize’de gereken çalışmayı yapıp liderimize yüksek bir oy oranı ile desteğimizi vereceğiz.” dedi.

2.20110511004458..jpg

AK Parti Rize milletvekili adayı Hasan Karal organizasyonda yaptığı konuşmada “Rize’nin bu en büyük salonunda bu görkemli kalabalık AK Parti Rize gençlik kollarının ne kadar zinde ve aktif olduğunun göstergesidir. Türkiye’de birçok siyasi partinin seçmen sayısından daha fazla bir kalabalık bu salonda gençlik kollarımız olarak toplanmış durumdadır. Bu Rize teşkilatının başarısıdır.” ifadelerini kullandı.

AK Parti Rize milletvekili adayı Nusret Bayraktar organizasyonda yaptığı konuşmada “Rize’deki mitingde Rizeli hemşerilerimiz ve gençlerimiz, başbakanımızı sevgi ve coşku depremiyle karşılamalı ve bu bütün Türkiye’den duyulmalıdır.” Şeklinde konuştu.

3.20110511004512..jpg

AK Parti gençlik kollarının organize ettiği programa katılan Devlet Bakanı ve AK Parti Rize milletvekili adayı Hayati Yazıcı ise yaptığı konuşmada “Gençlik tasavvuru olmayan hiçbir siyasi organizasyonun geleceği yoktur. Gençliğe değer vermeyen hiçbir ulusun gelecek garantisi yoktur. Gençliğinin sorunlarına eğilmeyen yönetimler topaldır, aksaktır. Biz bunu bilen bir iktidarız. Bunu bugün söylemiyoruz. Yola çıkmadan önce bu konular üzerinde çok kafa yorduk ve çalıştık. Bu hareketin büyümesi ve gelecekte aynı güçle yürümesi için gençlikle beraber yürümeye bağlıydı. İşte bunun için gençliğimize tüzüğümüzde ve teşkilatımızda en özgür yeri verdik. Türkiye’de hemen her siyasi partinin gençlik teşkilatı var ancak gidin bakın çoğunun kâğıt üzerinde var. Sadece AK Parti, tüzüğünde çok geniş olarak yer verdiği gençlik teşkilatını Türkiye’nin her yönetim kademesi başta olmak üzere tabandan tavana kadar her aşamada ana kademe yanında gençliğiyle birlikte örgütlenmiş ve sadece Türkiye’nin değil dünyanın en büyük siyasal örgütüne sahip bir partidir.” dedi.

4.20110511004526..jpg