Ak Gençlik, Gençlik Çalıştayı Düzenledi

Ak Gençlik, Gençlik Çalıştayı Düzenledi
Ak Parti Rize İl Gençlik Kolları, STK, Dernek ve Vakıfların gençlik oluşumları ile gençliği masaya yatıran bir çalıştay düzenledi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Rize İl Gençlik Kolları tarafından  “Bugünün Gençliği Çalıştayı” düzenlendi. Çalıştayda gençliğin siyasete bakış açısı ve gençlerin öncelikli sorunları tartışıldı,  Gençliğin sorunlarına ilişkin çözüm önerileri sunuldu.

Ak Parti Rize İl Gençlik Kolları Halkla İlişkiler Başkanlığı tarafından Rize’deki STK, Dernek ve Vakıfların gençlik oluşumları ile “Bugünün Gençliği” adlı çalıştay yapıldı.

rize-ak-genclik’ten-bugunun-gencligi-calistayi-1.jpg

Programa İl Gençlik Kolları Başkanı Abdullah Oğuz Hut, İlçe Gençlik Kolları Halkla İlişkiler Başkanları, Genç Memursen, Genç Müsiad, Ensar Vakfı, İlim Yayma Cemiyeti, Hayrat Vakfı, Rize Gençlik Merkezi Gençlik Kulübü Derneği, RTE Üniversitesi Konsey Başkanı ve Yeşilay Temsilcisi katıldı.

rize-ak-genclik’ten-bugunun-gencligi-calistayi3.jpg

Kahvaltı ile başlayan program iki oturum halinde devam etti. Birinci oturumda Gençliğin siyasete bakış açısı ve gençlerin öncelikli sorunları tartışıldı. İkinci oturumda ise Gençliğin sorunlarına ilişkin çözüm önerileri sunuldu ve ortaklaşa yapılabilecek projeler konuşuldu.

Program hakkında açıklama yapan Halkla İlişkiler Başkanı Meryem Börekçi; ”Mensubu olmaktan gurur duyduğum Ak Parti’de teşkilatlanma çok önemlidir. Gençlik kolları teşkilatlanmamız içinde de var olan Halkla İlişkiler Başkanlığının görev tanımlarından bir tanesi de STK, Dernek ve Vakıflarla işbirliği halinde olmaktır. Bu tanımdan yola çıkarak ilimizde bizde böyle bir çalıştay düzenledik. Katılan bütün arkadaşlarımıza teşekkür ederim. İlimiz gençliği adına hayırlara vesile olur inşallah” dedi.

rize-ak-genclik’ten-bugunun-gencligi-calistayi-2.jpg

Program sonunda katılımcılara Mehmet Akif Ersoy’un sözlerinin yazılı olduğu tabela hediye eden İl Gençlik Kolları Başkanı Abdullah Oğuz Hut ise; “Ortak derdimiz, davamız gençlik. Hepimiz yerelde Rizemizde, genelde ise ülkemizde gençlik için bir şeyler yapmak istiyor bu uğurda çalışıyoruz. Bugün de beraber Rize Gençliğini, bakış açılarını, sorunlarını tartıştık ve çözüm üretmeye çalıştık inşallah güzel işlerde, güzel projelerde beraber olacağız” dedi.

rize-ak-genclik’ten-bugunun-gencligi-calistayi-4.jpg