Ak Gençlik Rize'de Toplandı

Ak Gençlik Rize'de Toplandı
AK Parti Rize İl Gençlik Kolları İlçe Başkanları Toplantısı Yakamoz Restaurant da İl Başkanı Hikmet Ayar ve İl Başkan Vekili Muhammet Avcı'nın katılımı ile gerçekleşti.

Yakamoz Restaurant'ta düzenlenen toplantıya Rize'nin Bütün ilçelerinde bulunan AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanları Katıldı.

Gerçekleşen toplantıda gençlerin önemine vurgu yapan AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar " Sizin gibi gençleri gördükçe doğrusu çok mutlu oluyorum. Sizler özel kişilersiniz. Vaktinizi boş yere geçirmektense kendinizi ülke, memleket meselelerine adayan gençlersiniz. Sizler gibi genç kardeşlerimizin bu kutlu davada yer almalarından ötürü İl Başkanı olarak çok mutluyum. Gençlik kollarımızın bu güne kadar yaptığı çalışmalarda her birinizin alın terinin olduğunu biliyorum. Başarılarınızın devamını dilerken, bu toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.

saa.20130320210839.jpg

AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar'dan sonra bir konuşma gerçekleştiren İl Başkan Vekili Muhammet Avcı ise " Sevgili genç kardeşlerim. öncelikle yürütmekte olduğunuz bu ciddi ve saygın dava için sizleri tek tek anlınızdan öpüyorum. Sizin gibi ülke meselelerine hassas genç arkadaşlarımızın partimizden önce milletimizin ihtiyacı vardır. Bu bağlamda sizler gibi ışıkların var olduğunu gördükçe çok memnun oluyorum. Sizler, öncelikle bu ülkenin siyasi tarihini çok iyi bilmekle beraber, geçmişimizden ders alıp, geleceğimize en az hata ile ışık tutacak olan kişilersiniz. Tekrar sizleri tebrik ediyor, toplantımızın sizlere ve teşkilatımıza hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

muhammet-avci.20130320210744.jpg

Son olarak duygu ve düşüncelerini dile getiren AK Parti Rize İl Gençlik Kolları Başkanı Abdülkerim Yazıcı ise " Bu gün burada toplantımıza icap eden İl Başkanımıza ve İl Başkan vekilimize çok teşekkür ediyorum. Bizler bu şehrin AK Gençleri olarak aldığımız bayrağı en yüksek noktaya taşımak için çalışmalarımıza devam ediyoruz.  Yaklaşan yerel seçimler dolayısıyla erkenden sahaya inip mart ayı itibarı ile startı vermiş bulunmaktayız. bu kapsamda ilçe başkanlarımız ile böyle samimi bir ortamda buluşup neler yapabiliriz, eksiklerimiz nelerdir diye istişare etmek istedim. Katılımlarından ötürü tüm ilçe başkanlarıma teşekkür ediyorum. AK Gençler olarak bizden beklenenin daha da üzerinde bir başarı sağlayacağız" dedi.

ak-genclik-rize.jpg

Gerçekleşen toplantı karşılıklı fikir alışverişleri ve teşkilat içi konuların müzakerelerinin ardından son buldu.