Ak Gençlik'ten Rize Valisi'ne Ziyaret

Ak Gençlik'ten Rize Valisi'ne Ziyaret
Ak Parti Rize İl Gençlik Kolları 'nın yeni yönetimi, Rize Valisi Seyfullah Hacımüftüoğlu'na makamında ziyarette bulundu.

27 Kasım 2011 de yapılan kongreyle göreve gelen Ak Parti Rize İl Gençlik Kolları'nın yeni yönetimi, resmi kurum ve kuruluş ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Ak Gençler son olarak Rize Valisi Seyfullah Hacımüftüoğlu'nu makamında ziyaret etti.

ak-gencler-rize-valiliginde-1.jpg
 
Vali Hacımüftüoğlu, yeni yönetimle tek tek tanıştıktan sonra gençlere yönelik yaptığı konuşmada "Öncelikle bu genç yaşınızda bu ülkeyle alakalı bir şey yapmak için bir derdinizin olması, siyaseti ülkeye ve vatandaşlarımıza  bir hizmet yolu olarak düşünmeniz beni gerçekten memnun etti. Bir büyüğünüz olarak çıktığınız bu yolla alakalı benim size tavsiyem kendinizi felsefe, hukuk, ekonomi alanlarında geliştirmenizdir. Zira bu konular dünya tarihinin hiç eskimeyecek olan tartışma konularıdır. Bu konularda mutlaka söyleyecek sözünüz olsun" dedi.

ak-gencler-rize-valiliginde-2.jpg

Vali Hacımüftüoğlu gençlere ayrıca "Şunu da bilmenizi isterim ki, buraya sizlerle görüşmeye gelmek için bulunduğum bir toplantıdan erken çıkmak zorunda kaldım. Bu, gençliğe verdiğimiz değerin bir göstergesidir" dedi.

ak-gencler-rize-valiliginde-4.jpg
 
 Ak Parti Rize İl Gençlik Kolları Başkanı Abdulkerim Yazıcı ise görüşme sonrası yaptığı konuşmada "Öncelikle Sayın Valimize  bize bu yoğun gündeminde vakit ayırdığı için teşekkür ediyoruz. Bizim açımızdan çok bilgilendirici bir görüşme oldu. Arkadaşlarımız, ilimizin bürokratik yapısı hakkında merak ettiklerini Sayın Valimizden, birinci ağızdan sorma şansı buldu. Sayın Valimizin
kişisel bilgi birikimlerini bizimle paylaşması da bizi ayrıca mutlu etti. Bizim de üstümüze düşen bu ilgi ve güveni boşa çıkarmamaktır. Bunun için elimizden gelen herşeyi yapacağız" dedi.

ak-gencler-rize-valiliginde-3.20120105185251.jpg

ak-gencler-rize-valiliginde-5.jpg