AK Kadınlardan Çocuklara Çiftte Bayram

AK Kadınlardan Çocuklara Çiftte Bayram
AK Parti Rize İl Kadın Kolları, Rize'de ihtiyaç sahibi çocuklara çiftte bayram yaşattı.

AK Parti Rize İl Kadın Kolları, ihtiyaç sahibi çocuklar yararına düzenlemiş oldukları kermesten elde etikleri gelirle ihtiyaç sahibi çocuklara hem elbise hem de ayakkabı hediye ederek bayram öncesi çifte bayram yaşattılar.

AK Parti Rize İl Kadın Kolları, her yıl olduğu gibi bu yılda kurban bayramı öncesi ihtiyaç sahibi çocuklar yararına kermes düzenleyerek elde ettikleri gelirle çocuklara elbise ve ayakkabı yardımı yaptı. Beklenen ilginin görüldüğü kermesten elde edilen gelirle iki yüze yakın çocuğa hem kıyafet hem de ayakkabı alındı.

AK Parti Rize İl Kadın Kolları Başkanı Nuran Alim, konu hakkında yaptığı açıklamada, ihtiyaç sahibi çocuklar yararına düzenledikleri kermesin amacına ulaştığını belirterek, " Gün boyunca ihtiyaç sahibi yaklaşık iki yüz çocuğumuza hem kıyafet hem de ayakkabı hediye ederek baştan aşağıya giydirdik. Bu vesileyle çocuklarımıza kurban bayramı öncesi çifte mutluluk yaşattık. Kermesimize destek veren ve çalışmalarımızda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum."  dedi.

ak-parti-rize-kadin-kollarindan-cocuklara-cifte-bayram-foto.gif