Ak Merkez Rize'de Sahada, Muhalefet Uykuda!

Ak Merkez Rize'de Sahada, Muhalefet Uykuda!
7 Haziran tarihinde yapılacak milletvekilliği genel seçimlerine 4 aydan kısa bir süre kala Ak Parti’de çalışmalar hızla devam ediyor.

Ak Parti bir taraftan aday adaylarının başvurularını teslim alırken diğer taraftan da Merkez ilçe teşkilatı aracılığıyla köy ve mahallelerde seçim çalışmalarını hızlandırdı. Bu kapsamda AK Parti Rize Merkez İlçe Başkanı Sadettin Türüt; Pehlivan, Çamlıbel ve Yeniköy Mahallesi ile Sütlüce Köyü yönetimi ile bir araya gelerek Köy ve Mahalle temsilcilerinden yönetimleri ve bağlı bulundukları köy ve mahallelerin temel sorunları hakkında detaylı bilgi alırken, Ak Parti iktidarı döneminde Rize'de her seçimde kaybetmeye alışkın olan muhalefetten ise henüz bir ses çıkmadı. Seçimden seçime varlığını hatırlayan muhalefetin köy ve mahallelinin sorunlarıyla ne zaman ilgileneceği muamma olduğu gibi, 7 Haziran seçimlerinin Rize'deki sonuçları da bugünden belli gibi.

rize-ak-merkez-sahada-4.jpg

Merkez İlçe Başkanı Sadettin  Türüt'e toplantılarda Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Saniye İnce, Yönetim Kurulu üyeleri Resul Kuk ve Osman Delal, Havva Karaca, Özlem Sevda Sandallı, Nurdan Boşnak ve Belediye Meclis üyesi İsak Coruh eşlik etti.

rize-ak-merkez-sahada-1.jpg

Teşkilat toplantılarının yönetimler açısından çok önemli olduğuna değinen Türüt, yaptığı açıklamada yapılan istişareler neticesinde çalışmalarına ivme kazandırdıklarını ifade ederek, “Köy ve mahalle teşkilatlarımız olarak sizden aldığımız bilgiler bizim için bu yüzden büyük önem arzediyor. Toplantılarımıza gerek sahada gerekse ilçe başkanlığımızda hız vermiş bulunuyoruz.Teşkilatçılık rehavet kaldırmaz her zaman süreklilik ister. Sizlerin sayesinde teşkilatımız her gün daha da  fazla güçleniyor ve büyüyor. Bizim sevdamız Ak davamıza olan inancımızdan gelmektedir. Bu davanın gönüllü neferleri olarak, hem bizlere hem sizlere çok iş düşüyor. Gece gündüz demeden, yorulmadan çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Böylelikle yeni Türkiye'nin inşasında  hepimiz üstümüze düşeni layıkıyla yapmış olabileceğiz" dedi.

rize-ak-merkez-sahada-2.jpg

rize-ak-merkez-sahada-3.jpg