Ak Merkez'de Durmak Yok!

Ak Merkez'de Durmak Yok!
Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Mehmet Topaloğlu, Rize merkeze bağlı Portakallık Mahallesi'ne ziyarette bulunarak Ak Parti'nin mahalle başkanıyla görüştü ve mahallelinin sorunlarını dinledi.

Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Mehmet Topaloğlu ve Yönetim Kurulu üyeleri mahalle ve köy ziyaretleri kapsamında Portakallık Mahallesi Koordinatörü Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Muzaffer Kandil ile beraber Portakallık Mahallesi Başkanı Maksut Kurtuluş ve yönetimiyle toplantı yaparak bir araya geldi.

Portakallık Mahallesi'nin sorunlarının görüşüldüğü toplantıda Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Mehmet Topaloğlu, Mahalle Muhtarı Tuncay Maşalacı ve mahalle halkının sorunlarıyla şikayetlerini dinledi.

ak-parti-merkez-ilce’de-durmak-yok-2.jpg

Topaloğlu burada yaptığı açıklamada, "Mahalle ve köy ziyaretlerimize ara vermeden devam ediyoruz. Kış şartları dolayısıyla köylerde çok sayıda azalma olduğu için kış süresince mahalleleri ziyaret edip sorunlarını hep beraber masaya yatırıyoruz. Bu toplantılardan AK Parti Merkez İlçe olarak çok sayıda talepler aldık. Yönetimimle beraber bu talepler doğrultusunda çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Yapılan istişareler sonucu çok güzel geri dönüşler almaktayız. Bilinmesini isterim ki tüm hassasiyetimizle ihtiyaçlara cevap vermeye devam ediyoruz.

Yönetim olarak göreve geldikleri günden itibaren mahalle ve köy başkanlarıyla devamlı irtibat halinde olduklarını açıklayan Başkan Topaloğlu, "AK Parti Merkez İlçe Yönetimindeki arkadaşlarla mahalle başkanlarımızın kaynaşma içinde çok olumlu olduğunu görüyoruz. Ayrıca başkanlarımızı yerinde ziyaret ederek  başkanlarımızın yanında olduğumuzu göstermek istiyoruz. Bu ziyaretler doğrultusunda mahallelerden görmüş olduğumuz ilgi bizlerin ne kadar doğru işler yaptığımızı göstermektedir. Gerek mahalle başkanlarımıza gerekse mahalle sakinlerine gösterdikleri misafirperverlikten dolayı ben ve yönetimim adına teşekkürlerimi sunuyorum." dedi.

ak-parti-merkez-ilce’de-durmak-yok-1.jpg