Ak Merkez'den Başarı Tesadüf Değildir Mesajı

Ak Merkez'den Başarı Tesadüf Değildir Mesajı
Ak Parti Rize Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, 30 Mart yerel seçimlerinden önce olduğu gibi seçimden sonra da ziyaretlerini ve çalışmalarını sürdürüyor.

Rize Merkez Müftü Mahallesi sakinleri ile Çaykent Belde Belediye Başkanı Hasan Kara ve Muradiye Belde Belediye Başkanı Musa Süreyya Balcı’ya ziyaret gerçekleştiren Ak Parti Rize Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, yaptıkları çalışma dolu ziyaretlerle; 30 Mart seçimlerinde il bazında Türkiye rekoru kırmanın tesadüf olmadığını, elde edilen başarılı sonucun, sürekli çalışmanın ürünü olduğunu bir kez daha ortaya koydu.

Yoğun seçim sürecinin ardından ziyaretlerine kaldığı yerden devam eden Ak Parti Rize Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Müftü mahallesi sakinleriyle bir araya gelerek vatandaşlarla sohbette bulundu. Sohbetin ardından açıklamada bulunan teşkilat mensupları, “Birlik ve beraberliğimiz her zaman bakidir. Yönetim olarak halkımızla her zaman iç içe olduk bundan sonra da aynı şekilde devam edecektir. Bizi bir arada tutan sıla-i rahimlerimizdir. Merkez İlçe yönetimi olarak ayak basmadık yer bırakmayacağız anlayışıyla hareket etmekteyiz. Bu minvalde de ziyaretlerimiz devam edecektir." ifadesinde bulundu.

Müftü Mahallesine yapılan ziyaretin ardından Çaykent Belediyesi'ni ziyaret eden yönetim kurulu üyeleri, sırasıyla Çaykent Belde Belediye Başkanı Hasan Kara ile Muradiye Belde Belediye Başkanı Musa Süreyya Balcı'yı makamında ziyaret ederek yeni görevlerinde başarılar diledi. Yapılan ziyaretten memnun kaldığını belirten her iki belde belediye başkanı, Merkez İlçe Yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek, "Bizler halka hizmet için varız. Halkımız için engüzelini yapmanın gayreti içerisinde olarak beldemiz için en iyiyi hedefliyoruz." dedi.

ak-parti-rize-merkez-ilce-teskilatindan-caykent-belediye-baskani-hasan-karaya-ziyaret-1.jpg

ak-parti-rize-merkez-ilce-teskilatindan-caykent-belediye-baskani-hasan-karaya-ziyaret.jpg

ak-parti-rize-merkez-ilce-teskilatindan-muradiye-belediye-baskani-musa-sureyya-balciya-ziyaret-1.jpg

ak-parti-rize-merkez-ilce-teskilatindan-muradiye-belediye-baskani-musa-sureyya-balciya-ziyaret.jpg